LIIGACUP: Joukkue nälkäisenä illan finaaliin

Liigacupin finaali on yksi kevään mielenkiintoisimmista otteluista. Jo tammikuussa alkanut turnaus huipentuu keskiviikkoiltana kun TPS ja HJK kohtaavat toisensa Sonera Stadiumilla. Jaossa olisi vuoden ensimmäinen merkittävä pokaali.
  • Joukkueessa on selkeä tunnelma, että vain voitto kelpaa, päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.
HJK:lta puuttuu vielä nykymuotoisen Liigacupin mestaruus, vaikka viime vuonna joukkue nosteli lähes kaikki pokaalit.

Liigacupin finaalista HJK hakee myös kunnon kiihdytystä alkavaan Veikkausliigakauteen.

– Liigacupista on jo nyt saatu erinomaisia otteluita tilille. Finaali huipentaa meidän kevään ja samalla pääsemme nyt myös liigan kenraaliharjoitukseen omalle kotistadionillemme, Muurinen miettii.

Alkulohkossaan HJK jäi Hongan taakse kakkossijalle. Tuloksena alkulohkosta oli kolme voittoa ja kolme tappiota. TPS puolestaan voitti oman alkulohkonsa viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Taakse jäi muun muassa Inter.

Välierissä HJK kukisti juuri Interin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. TPS sen sijaan otti selkeämmän 2-0 -voiton Vaasan Palloseurasta.
  • Liigacupin alku sujui meiltä vaihtelevasti, mutta Turkin leirin jälkeen pelasimme liigacupissa erinomaisia otteluita. Suunta on ollut ylöspäin.
Myös HJK-kapteeni ja maalivahti Ville Wallén haluaa nähdä joukkueelta vahvan finaalin.
  • Tämä on erinomainen mahdollisuus nostaa itseluottamus huippuunsa ennen kauden avausta, Wallén sanoo.
Sekä Muurinen että Wallén toivovat myös että HJK saa kotistadionillaan tarvittavan tuen myös omilta faneiltaan.
  • Joukkue on koko kevään odottanut sitä, että pääsemme pelaamaan tärkeitä pelejä Soneralle, koska fanit ovat viime vuosina olleet niin suuri tuki joukkueelle. Nyt edessä on tärkeä ottelu, joten toivottavasti fanit luovat myös sen arvoisen tunnelman kentälle, Wallén sanoo.
Liigacupin finaali
TPS-HJK
Ke 4.4. klo 18.30

Sonera Stadium

Osta liput täältä