LIIGACUP: Muurinen myöntää MYPA:n paremmuuden

Varsinkin ottelun alku oli selkeää kotijoukkueen hallintaa. MYPA pelasi alusta saakka aggressiivisemmin ja liikkuvammin. HJK:lle alku oli vaikeampi.

• 1-0 -maali tuli erikoistilanteesta ja toisessa heidän keskushyökkääjänsä Riley O’Neill voitti ensin pääpallon meidän puolustuksen keskellä ja laittoi sitten läpisyötön Marko Selinille. On myönnettävä, että olimme koko ensimmäisen jakson ajan takaa-ajajina. MYPA pelasi vahvan avausjakson, päävalmentaja Antti Muurinen myöntää.

Tauolla HJK:n valmennusjohto reagoi vaihtamalla kolme vaihtoa. Kastriot Kastrati korvasi Joel Pohjanpalon kärjessä, Sebastian Mannström ja Erfan Zeneli korvasivat Antti Okkosen ja Nikolai Alhon keskikentällä.

• Varsinkin Erfan Zenelin päivän esitys oli positiivinen asia. Hän palasi takareisivamman jälkeen peliin ja oli toisella jaksolla yksi meidän parhaista. Hän syötteli, laukoi ja haastoi moneen otteeseen hyvin laidallaan.

Zenelin kulmasta syntyi myös HJK:n kavennus 74. minuutilla. Maalin iski päällään Akseli Pelvas. Mutta kavennus jäi vain laihaksi lohduksi.

• Emme saaneet maalista huolimatta tarpeeksi hyvää loppukiriä aikaiseksi, mikä jäi harmittamaan todella paljon. Lopussa MYPA iski vielä pilkusta.

HJK oli joutunut lähtemään reissuun hieman siipirikkoisena. Poissa olivat lauantaina Berat Sadik, Sebastian Sorsa sekä maajoukkuereissuilta vasta palanneet Rasmus Schüller ja Demba Savage.

• Mutta siitä ei pääse mihinkään, ettei jatkoonmenomme Liigacupissa ole vielä ollenkaan varmaa, Muurinen miettii.