Liigacupin välierän liput nyt myynnissä – otteluohjelmaan muutoksia

Liigacupin välierä KuPS:a vastaan pelataan Bolt Arenalla lauantaina 18.3. kello 15.00. Sen sijaan KuPS-treenipeli on peruttu ja tilalle tuli harjoitusottelu KTP:ta vastaan.

HJK:n lohkovoiton varmistuminen lauantaina toi muutoksia myös maaliskuun harjoitusotteluihn. 

Välierässä Bolt Arenalle saapuu lauantaina 18.3. klo 15 Kuopion Palloseura. Ottelun liput ovat nyt myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi

Kausikorttilaisilla on Liigacupin välierään vapaa pääsy, mutta lippu tulee lunastaa tunnuksillasi osoitteesta, jonka saat sähköpostiisi. Ongelmatilanteissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lisäksi HJK-junioreilla on otteluun vapaa pääsy My Club -sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

KuPS:n oli tarkoitus tulla seuraavalla viikolla Helsinkiin myös harjoitusotteluun. Joukkueet totesivat, ettei kahden ottelun pelaaminen samojen joukkueiden kesken vajaan viikon sisään ole mielekästä, joten harjoitusottelu päätettiin perua. 

HJK sopikin nopeasti Boltille uuden harjoitusottelun: Mainion vastuksen lauantaina tarjonnut liiganousija KTP tulee treenipeliin Bolt Arenalle keskiviikkona 22.3. klo 15.

Täten HJK:n maaliskuun ottelukalenteri Boltilla näyttää tältä:

Ke 8.3. HJK–SJK klo 17.00
La 11.3. HJK–Ilves klo 16.00
La 18.3. HJK–KuPS klo 15.00 (Liigacupin välierä)
Ke 22.3. HJK–KTP klo 15.00

Kaikissa otteluissa on käytössä vain Pääkatsomo. 

– 24.3. KuPS-treenipeliin jo ostetut liput voi palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus

– Kolmeen treenipeliin pääsyn oikeuttava 15 euron hintainen lippupaketti pysyy myynnissä, mutta KuPS-harjoituspelin tilalla on KTP 22.3. Mikäli olet hankkinut paketin mutta muutos ei sovi, liput voi palauttaa samassa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus.

– Myös KTP-harjoituspelin liput ovat nyt myynnissä muiden lippujen tavoin osoitteessa hjk.lippu.fi

– Veikkausliiga-otteluiden irtoliput tulevat myyntiin tällä viikolla!