Lindström: Emme jää murehtimaan

HJK:n puolustus piti 90. minuutille asti, kunnes Dinamon Luis Ibanez laukoi tarkasti kotijoukkueen voitto-osuman. Mathias Lindström ei halua, että joukkue jää murehtimaan tappiota Zagrebissa.

– Heidän maalillaan ei ollut mitään merkitystä otteluparin kannalta. Meidän olisi joka tapauksessa pitänyt pystyä synnyttämään enemmän maalipaikkoja ja iskemään vähintään kaksi. Kuitenkin peli oli meiltä hyvä taistelu, joten ei yksi takaiskumaali romuta sitä oppia, jonka pelistä saimme, Masse miettii.

– Enemmän tästä otteluparista jäi harmittamaan se kotiottelun tulos. Se jo oikeastaan asetti meidät äärimmäisen kovaan paikkaan. Kestimme heidän ensimmäisen 30 minuutin kovan painostuksen, ja meidän oli joka tapauksessa yritettävä nostaa omaa pakkaamme toisella jaksolla. Silloin myös Dinamo alkoi saada enemmän maalipaikkoja

Masse itsekin pääsi yhteen kohtalaiseen puskupaikkaan Sebastian Sorsan sivuvapaapotkusta. Pallo kuitenkin suhahti metrin verran ohi.

– Se oli hyvä tilanne, mutta en onnistunut saamaan palloon niin puhdasta osumaa kuin olisin halunnut. Se oli juuri sellainen tilanne, josta näissä kilpailuissa olisi pystyttävä iskemään, toppari harmittelee.

Massen ajatukset kohti tulevaa ovat selkeitä. Ensin on saatava kroppa takaisin kuntoon ennen viikonlopun JJK-vierasottelua, sen jälkeen pohdiskellaan perjantaina arvottavaa Eurooppa-liigan vastustajaa.

– Tämä peli antoi toki hyviä viitteitä seuraavaa europeliä ajatellen. Varsinkin kotipelin osalta on pystyttävä tarkempaan suoritukseen. Vieraspeleissä myös, mutta jos ensimmäisessä osaottelussa annamme kaksi vierasmaalia niin se tekee tilanteen tuskalliseksi joka tapauksessa. Ensimmäisessä osaottelussa on saatava aina hyvä tulos, Masse miettii.

HJK matkustaa kotimaahan torstai-iltana.