Lindström lähenee täyttä iskua

Masse loukkaantui jo kuluvan vuoden helmikuun alussa Liigacupin ottelussa Honkaa vastaan.

Nyt mies on kuntoutunut ja palannut jo pelikentille. Reilu viikko sitten Masse pelasi täydet minuutit Klubi 04:n pelissä. Uudet minuutit tulevat tänään maanantaina kun vuorossa on toinen Klubi 04:n peli.

– Fiilikset ovat kaikin puolin hyvät. Kova treenaaminen jatkuu ja hiljalleen huippukunto lähestyy. Toistaiseksi tärkeintä on saada vain tuntuma palloon palautettua, Masse kertoo.

Sitä, milloin Masse nähdään edustusjoukkueen paidassa, ei osata sanoa tarkalleen. Liigajoukkueen mukana mies on kuitenkin koko ajan ollut ja päässyt seuraamaan kiireisintä vuotta pitkiin aikoihin.

– Jätkillä on ollut todella hyvä asenne läpi kauden. Raskaita aikojakin on ollut, mutta pää on pidetty pystyssä koko ajan.

Tähän mennessä kovin paikka on vielä edessä päin, kun HJK kohtaa tulevana torstaina Besiktasin kotikentällään Sonera Stadiumilla.

– Keskittyminen on aistittavissa jo nyt. Nämä ovat niitä pelejä, joita jokainen jalkapalloilija haluaa urallaan pelata, Masse sanoo.

Hän itse on joutunut seuraamaan europelien huumaa katsomosta käsin. Se on ollut vähintäänkin hyvä korvaava kokemus.

– On pakkoa todeta, että yleisö on tuonut ihan omanlaisensa tunnelman peleihin. On ollut mukava ihan vain katsojana istua, jännittää ja nauttia tunnelmaltaan eurooppalaisen jalkapallo-ottelun meiningistä. Ymmärtääkseni, tulevan torstaina peliin on myyty todella paljon lippuja, joten sitä herkkua on luvassa vieläkin.

Keinot yllätyksen tekemiseen ovat Massen mielestä omien paikkojen käyttämisessä.

– Sehän näissä peleissä on nähty. Hyvät joukkueet pelaavat hyvin ja luovat paikkoja, parhaat tekevät maalin per maalipaikka. Siihen on meidänkin pystyttävä.