Lindström: ”MYPA haastava vastustaja”

HJK johtaa sarjaa seitsemällä pisteellä kun pelejä on jäljellä viisi. Kaikki on omissa käsissä ja parhaimmassa tapauksessa mestaruus ratkeaa jo ennen päätöskierroksia. MYPA-ottelu on kuitenkin joukkueella mielessä päällimmäisenä, toppari vakuuttaa.
– Totta kai, jokainen jätkä tiedostaa sen, että meillä on loistavat mahdollisuudet mestaruuteen. Asiaa ei kuitenkaan haluta ajatella sen suuremmin. Meillä on vakaa aikomus keskittyä vain ja ainoastaan seuraavaan otteluun ja tehdä siinä parhaamme, Lindström toteaa.
– Tilanne on hyvä, mutta ottelu kerrallaan edetään.
HJK:n sai viime kierroksella Pietarsaaresta tuliaisiksi vain pisteen, kun Jaro pinnisti tasoiin toisen jakson puolivälissä. HJK:n maalin iski hyvin joukkueeseen sisään päässyt Teemu Pukki. Masse ei näe, että elokuun siirtoikkunan viime hetken muutokset joukkueessa olisivat muuttaneet joukkueen dynamiikkaa.
– Totta kai Medon lähtö oli paha menetys, mutta en näe, että joukkueen peli olisi hänen lähtönsä jälkeen muuttunut. Ehkä jotain vivahde-eroja on, mutta keskikentälle meillä löytyy varmasti yhtä laadukkaita jätkiä, jotka tuovat omalla panoksellaan hieman erilaisia ominaisuuksia.
– Teemun onnistuminen Pietarsaaressa oli tietenkin mukava asia. Hän on päässyt joukkueeseen nopeasti mukaan, ollut aktiivinen kentällä ja kentän ulkopuolella.
Kaikin puolin Masse matkaa MYPA:n vieraaksi hyvällä fiiliksellä.
– Toki ottelu on haastava. MYPA on saanut paljon uutta virtaa hyvistä europeleistä ja haluaa totta kai taistella sarjassa loppuun asti. Me haluamme saada Anjalankoskela luonnollisesti täydet kolme pistettä, Mathias vakuuttaa.
MYPA-HJK sunnuntaina 19.9. klo 18.30