Lippuinfo: HJK-FC Lahti 5.2. & HJK-HIFK 9.2.

HJK pelaa Liigacupin lohkovaiheessa vielä kaksi kotiottelua, joissa on vastassa FC Lahti ja HIFK. Klubi avasi kilpailun voitolla, kun sinivalkoiset kaatoivat IFK Mariehamnin sunnuntaina 1-0 Taye Taiwon rankkarimaalilla.

Tällä kaudella HJK:n Liigacupin kotiotteluiden lipunmyynti aloitetaan Talin jalkapallohallin ovella tuntia ennen ottelun alkua. Lippuja ei ole ennakkomyynnissä.

Otteluliput 10 euroa/kpl, alennusryhmille (kausikorttilaiset 2016, opiskelijat, lapset, eläkeläiset) 5 euroa/kpl.

HJK-FC Lahti perjantaina 5.2. kello 17.00

Lipunmyynti alkaa kello 16.00. Tule ajoissa paikalle, jotta varmistat paikkasi otteluun. Viime vuonna HJK:n ja Lahden Liigacup-ottelussa Talin halli oli täynnä.

Huom! FC Lahden kannattajille on otteluun oma lipunmyynti ja sisäänkäynti.

HJK TV ja Urheilulehti näyttävät ottelusta studio-osuuksilla höystetyn suoran lähetyksen, joka alkaa kello 16.50. Lähetyksen voi ostaa täältä >>

HJK-HIFK tiistaina 9.2. kello 17.00

Lipunmyynti alkaa kello 16.00. Tule ajoissa paikalle, sillä tämä ottelu myydään suurella todennäköisyydellä loppuun. Kaikki viime kaudella pelatut Stadin derbyt olivat loppuunmyytyjä.

Huom! HIFK:n kannattajille on otteluun oma lipunmyynti ja sisäänkäynti.

Jos aikataulut ovat tiukkoja tai haluat pelata varman päälle, näyttää HJK TV myös Stadin Derbyn suorana lähetyksenä. HJK TV:n ja Urheilulehden yhteislähetyksen alkamisaika selviää lähempänä ottelua.

Loput kaksi HJK:n Liigacup-kotimatsia HJK TV:stä ja kaksi kappaletta Urheilulehden näytenumeroita saa nyt myös erikoishintaan 12 euroa! Yksittäinen ottelulähetys maksaa 8 euroa. Hyödynnä tarjous tästä >>