Lipunmyynti keskiviikon otteluun vilkasta

HJK kohtaa keskiviikkona 23.7. Mestarien liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa makedonialaisen FK Rabotnickin. Ottelu potkaistaan käyntiin Sonera Stadiumilla kello 19.00. Lipunmyynti otteluun on kiihtynyt viikonlopun aikana ja stadionin Eteläpääty on jo loppuunmyyty. Makedoniasta odotetaan vain pientä kannattajaryhmää, joten myös Pohjoispääty on avattu maanantaina yleiseen myyntiin. 

  • Kiinnostus ottelua kohtaan on ollut suurta, yleisö on selvästi tiedostanut kovan urheilullisen panoksen. Tavoitteenamme on saada paikalle 8000 ihmistä, mutta täysi tupakaan ei vaikuta tällä hetkellä utopistiselta, toteaa markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Sonera Stadiumin portit aukeavat ottelupäivänä kello 17.30 ja turvatarkastukset ovat kansainvälisten otteluiden vaatimalla tasolla. Yleisöä kehotetaan saapumaan ajoissa paikalle.

  

OSTA LIPUT ENNAKKOON!

Ravintolakatsomo – 40 €
Itäkatsomo – 30 € (aikuiset), 20 € (alennusryhmät)
Eteläpääty – 20 € (aikuiset), 15 € (alennusryhmät)

Lippujen hintoihin lisätään toimituskulut.

UEFA:n säännösten mukaisesti ottelussa alkoholitarjoilu vain VIP-tiloissa. Klubin kauden ensimmäinen europeli sisältyy ravintolakatsomon kausikortin hintaan.