Lipunmyynti syksyn HIFK-HJK vierasderbyihin

Kauden 2016 ensimmäisessä Stadin derbyssä HJK voitti HIFK:n 2-1. Kaksi vierasderbyä on vielä syksyllä edessä, 10.8. ja 30.9. Sovitun käytännön mukaisesti molemmat seurat myyvät liput omaan fanikatsomoonsa vierasderbyissä.

HJK:n kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus Klubipäädyn paikoille. Myynti Klubipäädyn kausarilaisille alkaa tiistaina 7.6. kello 12.00 ja muille kausarilaisille keskiviikkona 8.6. kello 12.00. Liput HIFK:n hinnoittelun mukaisesti 20 euroa.

1. Jos sinulla on kausikortti Klubipäätyyn, voit ostaa liput kahteen vierasderbyyn omalle kausaripaikallesi. Etuosto-oikeus alkaa tiistaina 7.6. kello 12.00 ja kestää 24 tuntia.

2. Jos sinulla on kausikortti Itäkatsomoon tai Pääkatsomoon, Klubikortti tai kuulut Tähtien Klubiin, voit ostaa paikan vierasderbyihin Klubipäätyyn vapaana oleville paikoille. Etu-osto-oikeus alkaa keskiviikkona 8.6. kello 12.00 ja on voimassa 24 tuntia ai niin kauan kuin paikkoja riittää.

3. Torstaina 9.6. vapautamme Klubipäädyn liput yleiseen myyntiin, mikäli niitä vielä on jäljellä.

Jos et saa Kausarikirjettä ja ostolinkkiä maanantaihin mennessä, tsekkaa ensin roskaposti. Laita viesti [email protected] Ole nopea ja varmista paikkasi heti myynnin alkaessa. Paikkoja on todellakin rajoitetusti.

Tervetuloa sinivalkoiseen Klubipäätyyn.