Liput Betis-vieraspeliin nyt myynnissä HJK:n verkkokaupassa

Lippujen ostamisen lisäksi HJK-kannattajien täytyy ilmoittautua Lyytissä. Ensi viikon AS Roma -kotipeliin ei vapaudu lippuja myyntiin.

HJK:n kaikki Eurooppa-liigan kotiottelut myytiin tänä vuonna loppuun.

HJK päättää Eurooppa-liigan lohkovaiheensa vierasottelulla espanjalaista Real Betisiä vastaan 3. marraskuuta. Lohkon kärkipaikkaa hallussaan pitävä Betis on kotoisin Sevillasta ja pelaa kotiottelunsa reilut 59 000 katsojaa vetävällä Estadio Benito Villamarínilla. HJK:n vierasfaneilla on varattu alustavasti 5 prosenttia kapasiteetista eli noin 2900 lippua.  

Lippu vieraskatsomoon maksaa 45 euroa. Vieraskatsomo sijaitsee stadionin pohjoisnurkassa ylärivillä – tarkempi sijainti näkyy Betisin kotisivujen stadionkartassa harmaalla. Liput Betis-vierasotteluun myydään HJK:n lippukaupan kautta. On ehdottoman tärkeää, että lipun ostamisen jälkeen katsoja täyttää Lyytissä ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittaudu tästä!

Lyyti-ilmoittautumisessa lipun ostajan tulee täyttää seuraavat tiedot 23.10. klo 23.59 mennessä:
– Molemmat etunimet ja sukunimi 
– Sähköposti 
– Passin tai henkilökortin numero 

HUOM! Liput ovat henkilökohtaisia. Lipun voi ostaa vain itselleen, koska jokaiseen ilmoitukseen tulee täyttää sitä käyttävän katsojan henkilötiedot. Lyyti-ilmoittautumisen tulee täsmätä otteluun pyrkivän katsojan passin tai henkilökortin tietoihin, sillä muuten järjestävä taho voi evätä sisäänpääsyn stadionille.

Otteluliput lähetetään sähköpostitse viimeistään päivää ennen ottelua eli 2.11.

Ohessa vielä Betisin ohjeet stadionille saapumiseen ja turvallisuuskäytäntöihin.

***

Ensi torstain HJK–AS Roma -ottelu on loppuunmyyty, eikä otteluun vapaudu lisää lippuja myyntiin. Roma on lunastanut koko vieraskannattajakiintiönsä eli 537 lippua, ja toisin kuin aiemmissa Eurooppa-liigan kotipeleissä, Uefan varauksista ei tällä kertaa vapaudu lippuja myyntiin.