Liput Klubin heinäkuun kotimatseihin

Veikkausliiga alkaa! Klubilla on heinäkuussa kaksi kotiottelua poikkeusjärjestelyin. 

Kalle Katz - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Kalle Katz – HJK Helsinki

Veikkausliiga pääse käyntiin heinäkuussa ja koronaviruspandemian aiheuttamasta vaikeasta keväästä huolimatta Veikkausliigan ottelut ovat avoimia yleisölle. 

Pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtuman henkilömäärä on turvallisen tapahtuman takaamiseksi rajoitettu. Rajoitus on valtioneuvoston päätöksellä voimassa heinäkuun 2020 loppuun.

Liput heinäkuun kotiotteluihin

Heinäkuun kotiotteluissa Bolt Arenalla on käytössä kaikki viisi katsomoa. Yleisölle turvallinen katsomokapasiteetti ratkeaa keskusteluissa aluehallintoviranomaisten kanssa.

Kausikortilla ja Klubien Klubi -kortilla voi lunastaa pääsylipun otteluun. HJK:n jäsenten Klubikortilla ja toimihenkilökortilla voi lunastaa pääsylipun Pohjoiskatsomoon. Pääsylipun lunastus kausikortilla on mahdollista määräajan, jonka jälkeen lunastamattomat paikat vapautetaan myyntiin.

Lunastusajasta ja siihen liittyvistä yksityiskohdista tiedotamme viikolla 25.

Poikkeusjärjestelyjen vuoksi kausikorttiin merkitty istumapaikka ei valitettavasti ole voimassa. Riippumatta siitä, mihin katsomoon kausikorttisi on, voit varata lipun otteluun Tiketin kautta kausikorttisi numerolla, yksi lippu/kausikortti. Voit valita paikkasi vapaasti tarjolla olevista paikoista tai voit antaa Tiketin järjestelmän valita parhaan mahdollisen paikan. 

Pääsylippu toimitetaan sähköpostitse PDF-lippuna, josta löydät paikkasi tiedot. Turvavälit on huomioitu vapaiden paikkojen tarjonnassa, joten on tärkeää, että jokainen istuu lippuun merkityllä paikalla. 

Pohjoiskatsomossa ei ole anniskelukatsomoa. Muissa katsomoissa on erillinen anniskelukatsomo ja koko Klubipääty on määritelty K-18 anniskelukatsomoksi.

Vapaaliput ja -kortit eivät ole voimassa näissä otteluissa.

Ottelun järjestelyt

Turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi ottelussa noudatetaan viranomaisohjeistusten mukaisia erityisjärjestelyjä.

Katsomojen kaikki portit avataan tunti ennen ottelun alkua. Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon. Jokaiseen katsomoon on omat sisäänkäynnit. Katsomoissa turvavälit on huomioitu ja käytössä olevat paikat on merkitty selkeästi erottuvin Pingviini-tarroin. 

Kioskipalvelut ovat käytössä ja jonoissa noudatetaan turvavälejä. Käsien pesu on mahdollista WC-tiloissa ja katsomoihin järjestetään käsien desinfiointipaikat. 

Tilanteen niin vaatiessa yleisön poistuminen ottelusta tapahtuu porrastetusti katsomolohkoittain, jotta poistuminen stadionilta sujuu turvallisesti ja joustavasti.

Tarkemmat ohjeistukset ottelutapahtuman järjestelyistä julkaistaan lähempänä ensimmäistä kotiottelua. Ohjeistus tulostetaan myös PDF-lippuihin.

Yleinen turvallisuusohjeistus

Muista vielä seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

  • Älä tule sairaana tai oireisena otteluun
  • Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa Bolt Arenan tiloissa
  • Voit istua vain lippuun merkityllä paikalla
  • Sallitut istuinpaikat on merkitty Pingviini-tarroilla
  • Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä 

Pandemiatilanteen eteneminen saattaa aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.