Lisää hyökkäysvoimaa Klubiin

Egyptin maajoukkuepelaaja, 26-vuotias Amr Gamal on Egyptin suurimman ja menestyneimmän seuran Al Ahly SC:n kasvatti. Al Ahlyn edustusjoukkueessa hän nousi kaudella 2012-13 ja viimeisteli heti Egyptin Premier Leaguen depyyttiottelussaan maalin Ghazl El Mahallaa vastaan. Yhteensä Gamal on pelannut Al Ahlyssa 68 ottelua, joissa on syntynyt 18 maalia. Kaudella 2017 Gamal sai lainasiirron Etelä-Afrikan Premiershipin Bidvest Wits FC -joukkueeseen, jossa hän pelasi pääsarjassa 13 ottelua ja teki 2 maalia.

Egyptin maajoukkueessen Gamal on kuulunut vuodesta 2014. Maajoukkuepelejä tilille on kertynyt 18, joista viisi on ollut karsintaotteluita. Maaleja maajoukkueessa on syntynyt kolme.

– Meidän sentteriosasto nyt tosi kova ja valmennuksella on käytössään monipuolinen sekoitus erilaisia pelaajia. Amr Gamal on juonikas ja taitava kärki, Pelvas on huippuluokan viimeistelijä, Klauss on vahva ja taitava target ja Klubi 04:ssa paikkaa kyttää huippuvireinen Rony Huhtala, jolla on ihan poikkeuksellinen kyky juosta vastustajan selustaan, iloitsee jalkapallojohtaja Juho Rantala.

Amr Gamalin sopimus on lainasopimus, joka jatkuu näillä näkymin elokuun loppuun. Gamal on tervetullut vahvistus alkukauden otteluruuhkaan.

– Kilpailu pelipaikoista on totta kai kovaa, mutta kilpailu kehittää. Kaiken lisäksi kohta, kun sarja alkaa, niin pelitahti on todella kiivas aina kesän europeleihin saakka. Haluamme, että meillä on kilpailukykyinen ja energinen hyökkäysosasto läpi kevään ja kesän, Rantala jatkaa.

Tervetuloa Klubiin, Amr!