Litmasen 77-paita meni Janne Hopsulle

Litmasen toista debyyttiä HJK:n paidassa Liigacupin ottelussa KuPS:aa maaliskuun lopulla edelsi kisa, jossa yleisö sai tilaisuuden arvata miehen itse valitseman pelinumeron.
Litti asteli lopulta kentälle selässään numero 77. Yhtään oikeaa vastausta ei sadoista vastauksista huolimatta löytynyt, joten pelipaidan voitti lähimmäksi arvannut. Pelipaidan sai omakseen HJK-kannattaja Janne Hopsu, joka veikkasi Litmasen pelaavan numerolla 73.
– Yleensä Litmanen pelaa tietenkin numerolla kymmenen, mutta nyt kun se ei ollut vapaana, ajattelin, että pelinumerona on kaksinumeroinen luku, jonka summa on kymmenen. Toisena vaihtoehtona olisi ollut arvata numero 37, Janne Hopsu kertoo.
Litmanen valitsi pelinumerokseen 77, koska kun hän ensimmäisellä kerralla pelasi HJK-paidassa, oli hänen numeronaan seitsemän ja nyt kun vuorossa on toinen kerta HJK-paidassa, niin numeron perään tulee toinen seiska.
– Kun kuulin oikean vastauksen ja tarinan sen takana, en olisi osannut arvata sitä, Hopsu myöntää.
Pitkään HJK:ta kannattanut Hopsu haluaisi ehdottomasti nähdä Litmasen pelaavan HJK-paidassa myös tulevan kauden Veikkausliigassa. Koko joukkueelta hän odottaa tulevalta kaudelta viihdyttävää jalkapalloa.

– Katsojana toivon mahdollisimman hyökkäävää ja nautittavaa jalkapalloa, mutta luonnollisesti myös tuloksellisuutta. Erityisesti toivon, että joukkue menestyisi paremmin kesän europeleissä. Ainakin siihen on mielestäni tällä kaudella hyvät saumat, sillä joukkue on laadukas. Ja Litmasen mahdollinen tulo joukkueeseen vahvistaisi mahdollisuuksia varsinkin europeleissä.
Litmasen nimmarilla varustettu 77-pelipaita saattaa Hopun mukaan näkyä tulevalla kaudella Sonera Stadiumin katsomossa.
– Ensin ajattelin laittaa sen seinälle, mutta se olisi aika tylsä ratkaisu. Toisaalta nimikirjoituksen takia sitä tuskin uskaltaa pestä, joten se päällä ei varmaan kannata pelata omissa peleissä. Voi siis olla, että paita löytyy tulevalla kaudella katsomosta, jossa siitä pääsevät nauttimaan myös muut HJK-fanit, Hopsu sanoo.