Mäkelä: ”Loistava tasonnosto KuPS-pelin jälkeen”

  • Fiilis joukkueessa on erittäin hyvä. Voitto oli ehdottomasti ansaittu, mutta on myönnettävä, että oli Hakallakin paikkansa. Ilman liigan parasta maalivahtia, Ville Wallénia, peli olisi voinut näyttää hyvinkin toisenlaiselta, Mäkelä miettii.

Toisessa päässä ruuti oli kuivaa. Ensin Erfan Zeneli laukoi komeasti tolpan kautta pallon maaliin, myöhemmin samoin teki Dawda Bah.  Juho Mäkelä kruunasi loistavan HJK-illan sijoittamalla pallon Dawda Bah’n tuikkaussyötön jälkeen maaliin.

– Saimme tehtyä komeita maaleja. Peli oli loistava tasonnosto tappiolliseen KuPS-otteluun verrattuna. Itseluottamus oli kohonnut viime keskiviikon voittoisan europelin jälkeen huomattavasti, mikä heijastui tänään varsinkin maalinteossa.

– Ekranas-voiton jälkeen joukkueessa oli tunne, että olemme löytäneet oikeat raiteet. Joukkue tekee hommia iloisella mielellä ja yhdessä.

Mäkelä painottaa, että yhtenäisyys tulee nousemaan tulevana keskiviikkona suureen rooliin, kun HJK lähtee haastamaan ennakkoon paremmaksi arvioidun serbijoukkue FK Partizanin heidän kotikentällään Belgradissa.

– Se tulee olemaan tietenkin aivan omanlaisensa peli. Kuten europelien luonteeseen kuuluu, enää emme voi tuhlailla omia maalipaikkojamme, emmekä antaa vastustajalle tilaisuuksia omalla maalillamme. Uskon, että jos saamme pakkamme pysymään tiiviinä, onnistumme pysäyttämään heidän kovan alkurynnistyksensä.