Mannström odottaa innolla Liigacupin alkamista

Täksi kaudeksi HJK:n laidalle hankittu Sebastian Mannström odottaa hyvillä mielin tiistaista ottelua Turussa. Pietarissa pelaajat saivat tililleen vuoden ensimmäiset peliminuuttinsa, joten aivan kylmiltään ei Turkuun tarvitse suunnata.
– Koko joukkue odottaa innolla Liigacupin avausta. Pietarin matkasta jäi hyvä tunne, ja se tunne on säilynyt. On myös mielenkiintoista pitkästä aikaa astella ulkokentälle pelaamaan, sillä Pietarissa pelit pelattiin hallissa, ja kotimaassa olemme harjoitelleet sisätiloissa. Toki, tiistaita silmällä pitäen, olemme käyneet myös tutustumassa ulko-olosuhteisiin, Sebastian sanoo.
Sen lisäksi, että joukkueessa vallitsee rento tunnelma, vältyttiin Pietarin turnauksessa suurimmilta loukkaantumisilta. Liigacupin joukkue pääsee siis aloittamaan käytännössä täydellä pelaajarivistöllä.
Tiistain vastustajasta Mannström ei osaa sano paljoakaan. TPS on joiltain osin kokenut suuriakin muutoksia, mutta tasonpudotukseen ei HJK-laitalinkki usko.
– TPS on kokenut parit pelaajamenetykset, mutta olen varma, ettei joukkueen taso ole pudonnut. Viime vuonna turkulaiset pelasivat hyvän kauden, ja varmasti tähtäävät samaan tänäkin vuonna. Ja vaikka talven peleissä ajatus onkin enemmän oman joukkueen pelin hiotumisessa, niin odotan hyvää kamppailua.
Mannström, joka on yksi HJK:n uusimmista pelimiehistä, oli tyytyväinen Pietarin turnauksen antiin sekä siihen, miten joukkueen peli on lähtenyt käyntiin. Oma rooli on löytymässä laidalta, ja pelaajat ympärillä tulevat peli peliltä entistä tutummaksi. 
– Luonnollisesti, uuteen joukkueeseen sisälle pääsemiseen menee jonkin verran pidempään, mutta olen ollut tyytyväinen tähän astisiin otteluihin. Ja nimenomaan näissä talven otteluissa roolitukset kehittyvät.