Mannström: Tasainen ottelu

Ja jälleen tappio tuli vieraskentällä. Tällä kertaa HJK:n peli kuitenkin pyöri hyvin, varsinkin avausjaksolla, mutta maalipaikoissaan joukkue tuhlaili.

Tuhlailu kostautui, kun IFK teki juuri sen tehokkaammin missä HJK epäonnistui. 17. minuuttia oli pelattu kun Saihou Jagne pääsi iskemään takatolpalta aikaisen keskityksen verkkoon.

– Emme me aloittaneet ollenkaan huonosti, mutta IFK oli tänään todella tehokas maalipaikoissaan. Meilläkin paikkoja oli, mutta tänään ei uponnut, HJK-keskikenttä Sebastian Mannström harmittelee.

Sebun mukaan ottelu oli muuten hyvinkin tasainen. HJK kuitenkin sortui jatkuvasti pieneen huolimattomuuteen tärkeissä paikoissa. Joukkue myös päästi IFK:n ehkä liian helposti hyviin maalipaikkoihin.

– Toisella jaksolla pidimme palloa ihan hyvin, mutta paikkoja ei syntynyt. IFK osaa pelata tarkkaa puolustuspeliä varsikin kun ovat johtoasemassa.
  1. minuutilla IFK iski toistamiseen kun HJK:n oli pakko hakea tasoitusta suuremmalla riskillä. Maali oli edellisen kaltainen, mutta maalintekijänä hääri tällä kertaa Aleksei Kangaskolkka.
Paras kavennuspaikka avautui vaihdosta peliin tulleelle Joel Pohjanpalolle, joka pääsi puskemaan pallon tolppaan 82. minuutilla.
  • Emme löytäneet ihan omaa tasoamme tänään. Ajoittain, varsinkin ensimmäisellä jaksolla peli kyllä pyöri, mutta koko ottelun läpi peruspelaamisessa oli nihkeyttä.
– Onneksi maanantaina tulee jo seuraava ottelu. Tästä on otettava opiksi, Mannström miettii.

HJK kohtaa maanantaina TPS:n kotonaan Sonera Stadiumilla klo 18.30