Mannströmille Jaro-ottelussa on erityistä latausta

– Torstain pelissä on ainakin minulle luonnollisesti hieman erityistä latausta. Vietin Jarossa ennen tätä kautta useamman vuoden, HJK-laitalinkki miettii.
Ja Mannström jos kuka tietää, minkälaista vastustajaa HJK saa torstaina odottaa vastaansa.
– Jaro pyrkii aina pelaamaan palloa maassa ja hallitsemaan syöttöpelillä otteluita. Se on Eremenko Seniorin tyyli ollut aina, enkä usko että joukkue luopuu siitä edes torstaina Soneralla. Vaikka joukkue on viime vuosina muuttunut aika paljon, ei pelityyli ole, Sebu kertoo.
Entisestä joukkueestaan laitalinkki nostaa esiin muun muassa norsunluurannikkolaisen Venance Zézén ja senegalilaisen Papa Niangin. Niang on edustanut Jaroa tehokkaasti kahden kauden ajan ja Zézé, joka pelasi joukkueessa viime kaudella 24 ottelussa lainasopimuksella ukrainalaisesta Metalist Harkovasta, teki paluun Pietarsaareen täksi kaudeksi.

Niang on iskenyt Jarolle jo kahdesti ja Zézé kerran.

– He ovat ehdottomasti Jaron vaarallisimmat pelaajat hyökkäyspäässä.
Oman joukkueensa tuloksiin Mannström on tyytyväinen. Joukkue pääsee lähtemään kauden kolmanteen kotiotteluuna pienessä voittoputkessa.
– Olemme pitäneet oman maalin suhteellisen hyvin puhtaana ja toisessa päässä puolestaan luotu hyvällä tahdilla maalipaikkoja. KuPS- ja Inter-otteluissa meillä oli hyviä paikkoja iskeä enemmänkin maaleja kuin mitä voittoihin lopulta tarvittiin.
– Pelissämme ei muutenkaan ole mitään ongelmia tällä hetkellä, joten pääsemme Jaro-otteluun hyvällä itseluottamuksella. Maalipaikat vain pitää käyttää entistäkin tehokkaammin hyväksi Mannström päättää.