Max Rudakov jatkaa Klubin maalilla

Vuosi sitten Klubiin Pietarin Zenitistä lainalle tullut Maksim Rudakov jatkaa HJK:n maalin vartioimista myös ensi kaudella. Lainasopimukseen kuului optio ensi kaudesta, ja HJK käyttää tämän option.

Rudakov pelasi tällä kaudella Veikkausliigaa 27 ottelussa 2430 minuuttia. Nollapelejä kertyi 17 ja pääsettyjä maaleja vain 15. Rudakov sai tililleen myös yhden maalisyötön. Rudakov pelasi kaikissa HJK:n kuudessa europelissä.

– Max tuli vuosi sitten meille ilman kokemusta aikuisten pääsarjatasosta, mutta osoitti nopeasti potentiaalinsa. Max on tehnyt töitä erittäin kovalla työmoraalilla ja kehittynyt valtavasti kauden aikana. On hienoa, että voimme jatkaa ensi kaudella samalla maalivahtikombolla kuin päättyneellä kaudellakin, kommentoi maalivahtivalmentaja Ville Wallén.

Lassi Lappalainen palaa Klubiin. Kaudesta 2017 alkaen RoPS:ssa pelanneen laitahyökkääjän lainasopimus päättyy. Rovaniemellä Lappalainen on pelannut päättyneellä kaudella vakuuttavasti ja oli yksi hopeamitalin takuumiehistä. 26 ottelussa kertyi peliaikaa 2063 minuuttia. Maaleja Lappalainen teki kahdeksan ja maalisyöttöjä viisi.

– Lassi on pelannut erinomaisen kauden RoPS:ssa. Hän on syvyysjuoksujensa avulla ollut erittäin vaarallinen hyökkäyssuuntaan. Pari vuotta ikää lisää on myös kasvattanut henkisiä ominaisuuksia. Seuraava askel on murtautua HJK:n avaukseen sekä pelata hyvä, ehjä ja tasainen kausi Klubissa, kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Lassi Lappalainen

Sopimuksia päättyy

Kauden päättyminen tuo myös haikeita tunnelmia, sillä joidenkin pelaajien sopimukset päättyvät. Olemme ylpeitä kaikista pelaajista, jotka ovat edustaneet kunnialla ja menestyksekkäästi Klubin sinivalkoisia värejä. Iso kiitos Ville Jalasto, Hannu Patronen, Mikko Sumusalo, Macauley Chrisantus ja Jordan Domínguez. Onnea ja menestystä tulevaan!