”Me parempia pelissä, TPS pilkkukisassa”

Päävalmentaja Antti Muurinen oli pelin jälkeen luonnollisesti pettynyt tulokseen, mutta näki itse pelissä paljon hyvää. HJK hallitsi palloa käytännössä koko ottelun ajan muutamaa TPS:n vahvaa vaihetta lukuun ottamatta.
  • Meillä oli selkeä etsikkoaikamme ensimmäisellä jaksolla. Myös toinen jakso oli meidän hallinnassamme, mutta vaihdot hieman sotkivat rytmiä ja TPS oli paremmin ottelussa mukana, Muurinen sanoo.
– Meillä oli kuitenkin sen verran maalipaikkoja, että olisimme voineet paremmalla onnella ja taidolla voittaa pelin jo varsinaisella peliajalla.

TPS meni ottelussa johtoon onnekkaalla, epäonnistuneen keskityksen jälkeisellä maalipaikallaan. HJK sen sijaan kuittasi pelin tasoihin pian toisen jakson alussa.

Toinen jakso oli kuitenkin ottelua hallinneelle HJK:lle myös epäonninen. 
  • Jouduimme vaihtamaan kaksi pelaajaa lievien loukkaantumisten takia. Varsinkin oikean puolustajan tontti joutui tänään koville, sillä Antti Okkonen, jonka piti aloittaa oikeana puolustajan joutui vähän ennen peliä vatsataudin kouriin. Topparina normaalisti pelaava Timi Lahti puolestaan joutui tulemaan toisella jaksolla oikean puolustajan paikalta pois krampin takia.
HJK kuitenkin pysyi parempana joukkueena varsinaisen peliajan loppuun saakka, vaikka lukuisista maalipaikoista ei onnistumisia tullutkaan.
Rangaistuspotkukisa oli TPS:n, sen myös Muurinen myönsi.
  • Lehtovaara oli TPS:n sankari pilkkukisassa. Me emme onnistuneet.
HJK:n pelaaminen sinänsä antaa tappiosta huolimatta positiivisia merkkejä alkavaan liigakauteen. Joukkueen peli pyöri ajoittain erittäin komeasti: TPS joutui välillä vain juoksemaan perässä.
  • Peli oli tasokas, tulos huono. Saimme kuitenkin hyvän kenraalin liigakautta ajatellen, jonka alkukierrokseen aiomme siirtää katseet heti huomisissa treeneissä, Muurinen kertoo.