Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen mahdollinen vastustaja APOEL FC

HJK:n mahdolliseksi vastustajaksi Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella arvottiin kyproslainen APOEL FC. Klubi aloittaisi alustavasti otteluparin kotikentällään 29./30.7. ja toinen osaottelu käytäisiin Nikosiassa 5./6.8.

HJK etenee kolmannelle karsintakierrokselle mikäli se onnistuu kaatamaan keskiviikkona 23.7. Mestarien liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussaan makedonialaisen FK Rabotnickin Sonera Stadiumilla. Ensimmäinen osa Skopjessa päättyi 0-0 -tasapeliin jättäen jännittävät asetelmat Helsingin kamppailuun. 

APOEL FC on voittanut Kyproksen mestaruuden yhteensä 23 kertaa ja viime vuonna se voitti tuplan kaappaamalla sekä liigamestaruuden että Cupin voiton. Euroopan kentillä joukkueen paras saavutus oli kaudella 2011-2012, jolloin APOEL eteni aina Mestarien liigan puolivälieriin asti pudoten vasta Real Madridia vastaan. Viime vuonna APOEL oli mukana Eurooppa liigan lohkovaiheessa, mutta jäi kolmanneksi alkulohkossaan ja putosi kilpailusta. Joukkueen riveissä pelaa brasilialainen hyökkääjä Gustavo Manduca, joka edusti HJK:ta kaudella 1998.

Tule kannustamaan Klubi kolmannelle kierrokselle. OSTA LIPUT KESKIVIIKON FK RABOTNICKI -OTTELUUN ENNAKKOON!