Mestarit kohtaavat maaliskuun lopussa

Klubi kohtaa Ruotsin mestarin Malmö FF:n harjoitusottelussa maaliskuun viimeisenä päivänä. Viime kaudella Ruotsin mestaruuden voittanut Malmö selviytyi myös hienosti Mestarien liigan lohkovaiheeseen, jossa se napsi kivikovassa lohkossa kuudessa pelissä kolme pistettä.

Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa myös viime kauden lopussa, jolloin Malmö oli selvin 4-0 lukemin parempi. Nyt HJK:lla on hyvä mahdollisuus ottaa revanssi mestareiden kohtaamisessa kun joukkueet kohtaavat uudelleen.

-Kansainvälisiä pelejä ehdottomasti tarvitsemme talvelle ja keväälle. Nyt niitä on muutama tulossa (Molde ja Kalmar) ja se on loistava asia. Näitä pelejä ei oikeastaan liikaa voi olla ja nyt kun vastuskin on hyvä, on pelit todella tarpeellisia joukkueelle. Ruotsista löytyy paljon hyviä joukkueita, mitä vastaan näitä pelejä kannattaa pelata ja Malmö on tällä hetkellä varmasti niistä se kaikkein kovin. Näissä otteluissa hyvää on tietysti myös suotuisa etäisyys ja se ettei matkustamiseen kulu älyttömiä aikoja, iloitsee HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

-Hyvä päästä ottamaan revanssia Malmöstä. Mennään pelaamaan sinne paremmin ja tuloksekkaammin, vaikka tärkein asia onkin kauteen ja europeleihin valmistautuminen, Lehkosuo jatkaa.

Ottelu pelataan 31.3.2015 kello 13.00 paikallista aikaa Ruotsissa Malmö Stadionilla.