Mestarit Saharalla – HJK kohtaa Latvian mestarin

Joukkueen valmistautuminen kauteen jatkuu kansainvälisellä harjoitusottelulla. – Koskela: ”Saadaan varmasti erittäin hyvä vastustaja tähän väliin.”

Riku Riski - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist
Riku Riski onnistui maalinteossa edellisessä harjoitusottelussa Ilvestä vastaan.

HJK vs RFS 
La 29.1.2022 12:30
Katso suorana: HJK TV Live »

HJK kohtaan Latvian viime kauden mestarin FK Rīgas Futbola Skola eli RFS:n lauantaina harjoitusottelussa Saharan kentällä. Ottelutapahtumaa ei järjestetä yleisötapahtumana, mutta suora lähetys on tarjolla HJK TV:ssä kello 12.20 alkaen.

HJK kohtasi RFS:n jo kaksi vuotta sitten niin ikään harjoitusottelun merkeissä. Tuolloin HJK voitti 2-1 Tim Väyrysen maaleilla. Noista ajoista joukkue on kehittynyt paljon, josta osoituksena seuran ensimmäinen Latvian mestaruus kauden 2021 päätteeksi.

– Saadaan varmasti erittäin hyvä vastustaja tähän väliin. Hallitseva Latvian mestari, joka pelasi vahvat europelit viime vuonna tippuen niukasti belgialaisille ja riveissä useampia maajoukkuepelaajia, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

Ottelu kuittaa onnistuneen harjoitusviikon ja vie eteenpäin joukkueen valmistautumista tulevaan kilpailukauteen.

– Peliin on valmistauduttu, kuten vuoden aikaan kuuluu ja harjoituspelit ovat vasta alussa, joten vaihdot on edelleen kaikki ennalta suunniteltuja. On kuitenkin itsestään selvää, että pyrkimyksemme on taas nostaa intensiteettiä viime viikosta sekä olla täsmällisempiä niissä pelillisissä asioissa, joita olemme toistaiseksi käyneet läpi.

– Pelaajatilanne elää jatkuvasti ennen kaikkea sairastumisten johdosta. Joku viime pelistä on poissa, mutta takaisin tulevat ainakin Pyry Soiri ja Miro Tenho.

Katso ottelu suorana: HJK TV Live »