Michelin-palkittu Kim Mikkola mullistaa Bolt Arenan ravintolapalvelut

HJK:n kotistadionin Bolt Arenan palvelut mullistuvat tulevaksi kaudeksi. Ravintolapalvelut ottaa haltuunsa Michelin-tähden arvoisesti mainetta niittänyt kokki ja ravintoloitsija Kim Mikkola.

Ravintoloitsija Kim Mikkola: ”Tahdomme tuoda eri asiakasryhmille kiinnostavia ja herkullisia kokemuksia muiden elämysten rikastukseksi.”

Joulukuussa HJK:n ravintola- ja hospitality-palveluiden uudistushankkeen vetäjänä aloittanut Mehdi Younes hehkuu innosta uunituoreesta sopimuksesta kertoessaan. 

– Olen äärimmäisen kiitollinen ja fiiliksissä, että saimme tämän tärkeimmän välitavoitteen maaliin nimenomaan Kimin kanssa. Halusin tähän innokkaan ja dynaamisen hahmon, jonka tuotteet ja brändi ovat kunnossa, ja sellaisen saimme!

Uudistukset tulevat näkymään Bolt Arenalla niin jalkapallo-otteluissa kuin muissakin tapahtumissa sekä niiden ulkopuolella. 

– Urheilukadun kivijalkaravintola menee kokonaan uusiksi. Se tulee palvelemaan helsinkiläisiä päivittäin, aamusta iltaan. Stadionin edustalle on luvassa muun muassa koko kesän avoinna oleva terassialue. Tästä on tarkoitus tehdä aidosti kohtaamispaikka. 

– Laajemmat aukioloajat mahdollistavat myös kannattajien paremman palvelemisen. Jatkossa Bolt Arenalle on luonnollista tulla jo hyvissä ajoin ennen peliä, ja palvelut ovat käytettävissä myös pelin jälkeen. Joten etkot, juhla eli itse peli ja jatkot tapahtuvat kaikki samassa paikassa, Younes myhäilee.

Otteluiden ja muiden tapahtumien lisäksi ravintolatoiminta palvelee koko HJK:n seurayhteisöä ja muitakin kaupunkilaisia, on asiakkaina sitten iltapäiväkerholaisia, junioreita, heidän treenejään ja pelejään seuraavia vanhempia, edustusjoukkueita tai keitä tahansa. Vastedes tarjolla on koko päivän laadukasta kotimaista, ravinnerikasta ruokaa – huippukokkien tekemänä!

– Urheilu on ollut tärkeä osa elämääni lapsesta saakka. Olen innostunut Bolt Arenan kunnianhimoisesta uudistushankkeesta ja suunnitelmistamme palveluvalikoiman laajentamiseksi. HJK:n pitkä historia ja merkitys suomalaiselle jalkapallolle vetävät nöyräksi, ja mahdollisuus olla mukana Bolt Arenan uudistamisessa on ainutlaatuinen, ravintoloitsija Kim Mikkola kertoo.

Katsojien toiveisiin vastataan

Ravintolan lisäksi myös Bolt Arenan kioskipalvelut menevät uusiksi. HJK:n kotiotteluiden yleisö on palautekyselyissä toivonut uudistuksia nimenomaan ravintolapalveluihin, ja nyt toiveisiin vastataan: tuotevalikoima laajenee ja laatu paranee sekä ruoka- että juomapuolella läpi stadionin. 

– Palveluvalikoiman uudistamisessa kantavina teemoina tulevat olemaan saavutettavuus ja ajankohtaisuus. Tahdomme tuoda eri asiakasryhmille kiinnostavia ja herkullisia kokemuksia muiden elämysten rikastukseksi. Tarpeet jalkapallo-ottelun tai konsertin yhteydessä ovat hyvin erilaisia, ja tahdommekin tarjota vieraillemme aina positiivisia yllätyksiä, Kim Mikkola lupaa.

Bolt Arenalla jalkapallo on ja pysyy kaiken keskiössä. Oheispalvelut tulevat olemaan käytössä kaikissa otteluissa, oli kyse sitten Veikkausliigasta, Kansallisesta Liigasta, Kakkosen HJK Klubi 04:stä tai vaikkapa Helsinki Cupista. Yhtä lailla palvelut parantavat Boltin muita tapahtumia kuten konsertteja ja jatkuvasti lisääntyviä yritystapahtumia. 

– Olemme niin jalkapallossa kuin muissa tapahtumissa mukana viihde- ja elämysbisneksessä. Meillä on erinomainen urbaani monitoimiareena, jossa myös oheispalvelut ovat jatkossa huippuluokkaa, toteaa HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi.

– Uudistukset mahdollistavat tapahtumajärjestäjille uniikit puitteet. Luvassa on aivan uusia mahdollisuuksia tuoda Bolt Arenalle yritys- tai yleisötapahtumakonsepteja, koska Bolt Arena ja sen tilat taipuvat monikäyttöiseksi, ympärivuotiseksi tapahtumatilaksi, Luomaniemi toteaa.

– Tämä on valtava muutos ja panostus uudenlaiseen konseptiin. Haluamme vastata paremmin yhteisön tarpeisiin, olipa sitten kyse aukioloajoista, perheiden arjen kotiruokapaketeista tai stadiontapahtumien elämyksestä, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

Uutisia palveluiden uudistamisen aikataulusta ja yksityiskohdista on luvassa tiheästi ennen Veikkausliiga-kauden alkua. 

Katso video!

Ravintoloitsija Kim Mikkola

Kim Mikkola on Michelin-tähdellä palkitun Inari-ravintolan kokki ja ravintoloitsija, jonka muita projekteja ovat katuruokakonsepti KotKot Chicken sekä kotiruokaan keskittyvä Koti By Kim Mikkola.

Mikkola on työskennellyt Helsingissä aiemmin niin ikään Michelin-palkituissa Carmassa ja Olossa. Kööpenhaminassa hän kokkasi viisi vuotta useasti maailman parhaaksi valitussa ravintola Nomassa. Tv-tuotannoissa hän on esiintynyt esimerkiksi Gordon Ramsayn ja Anthony Bourdainin rinnalla.

Tutustu lisää:

KOT KOT CHICKEN:
https://www.kotkot.world
https://www.facebook.com/kotkotchicken/
https://www.instagram.com/kotkotchicken/

KOTI BY KIM MIKKOLA:
https://www.kotibykimmikkola.com
https://www.instagram.com/kotibykimmikkola/
https://www.facebook.com/kotibykimmikkola/

INARI RESTAURANT:
https://www.restaurantinari.com/fi
https://www.instagram.com/inarihki/
https://www.facebook.com/inarihki/

Lisätiedot:

Mehdi Younes 
040 821 1892
[email protected]

Sirja Luomaniemi
040 575 0331
[email protected]

Lue lisää: Ravintolapalvelut »