Miehet palasivat arkeen

Joukkue harjoitteli jo sunnuntaina alkuillasta ja maanantaina palasi tuttuun päivärytmiin. Harjoitukset vedettiin läpi Pallokentän nurmella, sillä viikon päästä joukkue matkaa JJK:n vieraaksi, kun liiga palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin.

Kuusi klubilaista on vielä maajoukkuetehtävissä. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kanssa EM-karsintoja pelaavat vielä Joel Pohjanpalo, Timi Lahti, Rasmus Schüller, Mikko Sumusalo ja Saku-Pekka Sahlgren.

Suomi kohtaa viimeisessä pelissään Ruotsin 13.6. Kalmarissa.

Demba Savage puolestaan on Gambian A-maajoukkueen mukana. Gambia on pelannut jo Marokkoa ja Tansaniaa vastaan, ensimmäisessä tuloksena oli 1-1 -tasapeli ja jälkimmäisessä 2-1 -tappio. Demba on uurastanut jokaisen ottelun alusta loppuun.

Gambia pelaa vielä Algeriaa vastaan 15.6.

  • Loma on tehnyt hyvää, piristänyt heitä, joilla lomaa on ollut. Treeneissä on ollut virtaa, päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

Joukkue joutuu valmistautumaan 16.6. pelattavaan JJK-vierasotteluun ja 20.6. pelattavaan IFK-vierasotteluun hieman vajaamiehisenä. Maajoukkuetehtävissä olevien pelaajien lisäksi muutama loukkaantumisista kärsivä pelaaja ei ainakaan alkuviikon harjoituksissa ole pystynyt täysipainoiseen harjoitteluun.

  • Ehkä viikon mittaan tilanne muuttuu parempaan, Muurinen toivoo.

HJK joutuu heti loman jäljilä kovaan rupeamaan, kun kahden viikon sisään joukkue pelaa neljästi; kolmesti vieraissa.

La 16.6.    klo 18.30      JJK-HJK 
Ke 20.6.   klo 18.30      IFK Mariehamn-HJK
Ma 25.6.   klo 18.30     TPS-HJK
To  28.6.   klo 18.30     FF Jaro-HJK