Miehet valmiina taistelemaan Bangor Cityn vieraana

Arpa heitti HJK:n vastustajaksi Mestareiden liigan toisen karsintakierroksen ottelupariin Walesin mestari Bangorin Cityn. Karsintakierroksen ensimmäinen peli pelataan tänään alkuillasta Pohjois-Walesin Rhylissä.
HJK on nostettu ennakkoon joukkueista vahvemmaksi, mutta FC Hongan viime vuoden kokemukset kertovat että Walesin mestaria ei tule aliarvioida. Bangor City yllätti Hongan viime kauden Eurooppa-liigan karsinnoissa.
Ainakaan valmistautumisesta ei HJK:n suoritus illan ottelussa jää kiinni.
– Valmistautuminen on mennyt suunnitellusti, HJK-toppari Mathias Lindström kuittaa Walesistä.
– Matka meni moitteetta, majoituksessa ei ole yllätyksiä ja tiistai-iltana pääsimme ottamaan tuntumaa pelikenttään. Taktisella puolella olemme käyneet läpi vastustajan vahvuuksia ja erikoistilannepelaamista. Joukkueessa vallitsee hyvä, rento keskittyminen.
Sääennusteen mukaan ottelu päästään pelaamaan auringonpaisteessa ja siedettävässä alle 20 asteen lämmössä, joten mitään lisähaasteita ei sään puolesta pitäisi olla luvassa.
Itse pelin osalta Masse odottaa, että Bangor tulee pelaamaan omat hyökkäyksensä suoraviivaisesti ja isokokoisia hyökkääjiään hyväksikäyttäen.
– Monesti puhutaan kuinka tärkeitä kaksinkamppailujen voittaminen on ja niin edelleen, mutta tässä pelissä ja Bangorin tyylistä joukkuetta vastaan niiden voittaminen on oikeasti tärkeä juttu, niin puolustuspäässä kuin hyökkäyspäässä, ilmassa ja maassa. Jätkät pääsevät varmasti painimaan eikä ilman mustelmia selviä kukaan.
Ottelusta Masse toivoo hyvää tulosta ja asetelmaa, josta lähteä hakemaan jatkopaikkaa viikon päästä tiistaina pelattavaan kotiotteluun.
– Vierasmaali kuuluu tietenkin osaksi tätä tavoitetta, mieluiten enemmän kuin yksi. Hyvä tulos edellyttäisi myös tyhjää omaa maalia. Sinänsä vaikea sanoa ensimmäisen ottelun tuloksesta mitään, sillä nämä karsintakierrokset ratkaistaan aina lopulta toisessa osaottelussa.
Mestareiden liigan 2. karsintakierroksen 1. osaottelu
Bangor City – HJK
Tänään klo 20.30 (Suomen aikaa)