Miehet valmistautuivat Kalju-otteluun kevätauringossa

HJK kohtaa keskiviikkona viime kaudella viron pääsarjan neljänneksi yltäneen JK Nõmme Kaljun. Joukkueet harjoitusottelevat Saharan tekonurmella Sonera Stadiumin vieressä klo 13.00 alkaen.

Keskiviikon harjoitusottelulla sekä ensi lauantain Suomen Cupin ottelulla SJK:ta vastaan on tärkeä rooli pelikosketuksen ylläpitämisessä nyt kun Veikkausliigan avaus viivästyy toukokuun puolelle.

  • Startti tähän kauteen on tosiaan viivästynyt. Tähän väliin meille sopi erittäin hyvin hakea kunnon vauhtia tämän vuoden yhdeksännestä kansainvälisestä pelistä. Huomenna tilanne on tietysti virallisista kilpailuista siinä mielessä hieman erilainen että tulemme peluuttamaan laajaa rinkiä. SJK-peli koittaa sitten heti lauantaina ja jos siitä selviämme jatkoon niin tiedossa olisi vielä yksi cup-ottelu ennen liiga-avausta, eli MYPA-ottelu vieraissa. Tämä aikataulutus täyttäisi kalenterin hyvin ennen sarja-avausta.

Treenivauhtiin Muurinen on joka tapauksessa tyytyväinen

  • Käytännössä vain yksi pelaaja on varsinaisesta treeniryhmästä tällä hetkellä sivussa. Vauhti on ollut hyvää kaikin puolin ja uskoisin, että olemme kauden avaukseen jo nyt ihan valmiita, Muurinen vakuuttaa.

  • Mutta ei viivästys sinänsä tuo mitään haittaa. 

Kalju-ottelussa HJK pyrkii siis saamaan mahdollisimmaan laajalle ringille peliaikaa. Suomen Cupin ottelussa lauantaina ehdoton ykkösasia on luonnollisesti jatkoonpääsy. Siitä Muurinen povaa kunnon puhdetta joukkueelleen.

  • SJK piti edellisessä ottelussaan KooTeePeeta erittäin tiukoilla. Ja tunnelma oli kuulemma Seinäjoella erittäin hyvä. Olen ymmärtänyt kuulemani perusteella, että myös ensi lauantain otteluun he yrittävät luoda kovan cup-huuman Seinäjoelle. SJK on mielestäni todella vahvalla ryhmällä liikenteessä, ryhmästä löytyy monta liigatason pelimiestä, joten emme missään nimessä voi lähteä löysäilemään. Tavoitteena on kuitenkin ehdottomasti jatkoonpääsy, Muurinen sanoo.

Tiistaina HJK pääsi harjoittelemaan Saharan tekonurmella tehokkaan treenisession kirkkaassa kevätsäässä. Huominen ottelu Kaljua vastaan pelataan samaisella kentällä.