Miehet vierailevat Lahdessa – Peli alkaa jo klo 16.00

HJK:n miehet haluavat kiivaasti palata voittokantaan. Edellisestä täysi pistepotti tuli Hakaa vastaan 21 päivä heinäkuuta, ja sen jälkeen eurokiireinen joukkue on joutunut pettymään kahdesti.

Kuntopuntarin toiseksi viimeiseksi valunut HJK on joutunut luovuttamaan sarjataulukon kakkostilan IFK Mariehamnille. Ykkösenä jatkaa Turun Inter. Voittamalla sunnuntaina, HJK voisi nousta IFK:n kanssa tasapisteisiin kakkostilalle.

HJK:n maalilla nähdään jälleen nuori Saku-Pekka Sahlgren. Ykkösmaalivahti Ville Wallénin Honka-ottelussa saama pelikielto päättyy Lahti-ottelun jälkeen.

Yksi mielenkiintoinen kasvo HJK:n riveissä on Sakari Mattila, joka tulee sunnuntaina todennäköisesti pelaamaan ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa sitten kauden 2008, jonka jälkeen mies matkasi Italiaan.

Hän näkee, että sunnuntain ottelusta tulee aivan erilainen kuin keväisestä kohtaamisesta Sonera Stadiumilla.

  • Lahti tulee kovempaa, ja meidän pitää pystyä parantamaan edellisistä liigaotteluista. Vastustajalla on varmasti kova halu voittaa meidät tällä kertaa, kun pelaamme heidän kotikentällään.

Sakke luottaa joukkueensa kykyyn unohtaa Celtic-tappio ja asennoitua uudelleen liigataisteluihin.

  • Lähdemme luottavaisina Lahteen. Helppoa peliä ei ole luvassa, mutta meille olisi äärimmäisen tärkeää voittaa.

Sunnuntain pelin jälkeen joukkue saa hieman hengähtää. Seuraava liigaottelu on luvassa ensi viikonloppuna, ja seuraava europeli baskijoukkue Athletic Bilbaoa vastaan seuraavana keskiviikkona. Voimia ei siis tarvitse säästellä.

Loukkaantumistilannekin on kohtalaisen hyvä. Vain Juho Mäkelä kärsii pienestä loukkaantumisesta, eikä todennäköisesti ole matkassa mukana.

FC Lahti-HJK
Su 12.8. klo 16.00
Lahti