Miehet voittoon ja sarjakärkeen

HJK haki odotetut ja tärkeät pisteet yhdeksännen kierroksen liigaottelusta Kouvolasta kun MYPA joutui taipumaan kotonaan 0-2 sunnuntain alkuillassa.

Viime kierroksella Hongan selkärangan katkaissut Akseli Pelvas jatkoi siitä mihin viimeksi jäi. Kun ottelua oli takana vasta kaksi minuuttia, hän pelasti oivan kuvion kärkipari Berat Sadikin kanssa ja haki keskityksellään maalin edustalta Sebastian Sorsaa. Seba ei kuitenkaan ehtinyt palloon ennen kuin MYPA:n oma pelaaja ohjasi pallon omiin.

Toisen osuman iski Pelvas itse. Reilun puolen tunnin jälkeen Berat Sadik hääräsi MYPA-puolustuksen keskellä, jonka jälkeen pallo löysi yllättäen tiensä Pelvakselle, joka laukoi kovaa MYPA:n verkkoon.

Tauolle mentiin HJK:n johdossa 0-2 ja numerot pitivät koko toisen jakson. Voitolla HJK nousi toistaiseksi sarjan kärkipaikalle, sillä muut kärkijoukkueet JJK ja Inter pelaavat omat yhdeksännen kierroksen ottelunsa maanantaina.

MYPA-HJK 0-2 (0-2)