Mika Kottila mopomatkalle?

Pääsylippujen ennakkomyynti tämän vuoden Suomen Cupin finaaliin on sujunut vilkkaana ja kiinnostus vain kasvaa finaalipäivän 24.9. lähestyessä. Miesten puolella cup-mestaruuden ratkaisevat KuPS ja HJK.

Mika Kottila mopomatkalle?

Ennakkoon finaalipäivälle Sonera Stadiumille on myyty jo lähes 2500 pääsylippua ja tiedossa on ainakin miesten finaalin osalta kilpailu paitsi kentällä myös katsomossa.

Kaikille katsojille yhteinen haaste on vielä heitetty ilmoille Suomen Cupin promoottori Mika Kottilan puolelta. Hyökkääjälegenda on luvannut ajaa mopolla miesten cupin hävinneen finaalijoukkueen kotistadionilta voittajan kotistadionille, mikäli katsojia finaalissa on vähintään 8000. Jos raja menee rikki, Kottila nähdään vielä syksyn aikana mopoineen matkalla Helsingin ja Kuopion väliä – jompaankumpaan suuntaan.

KuPS-kannattajille on varattu Sonera Stadiumin pohjoispääty ja lippuja sinne saa edelleen hankittua KuPS:n kautta. HJK-kannattajille on puolestaan varattu eteläpääty, jonne pääsylippuja saa myös Lippupalvelun kautta. Molemmille pitkille sivuille mahtuu myös edelleen hyvin nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Liput: http://www.lippupalvelu.fi/event/Suomen-Cup-Finaali-lippuja/SOS2409A

(lähde: www.palloliitto.fi)