Mika Väyrynen jatkaa Klubissa kauden 2014

Mika Väyrynen ja HJK ovat solmineet kauden 2014 loppuun saakka ulottuvan sopimuksen. Alkava kausi on Väyrysen kolmas HJK:n paidassa.

– Hyvä fiilis on nyt, kun sai sopimukseen viimeisteltyä. HJK on hyvä vaihtoehto tässä vaiheessa. Olen koko talven treenannut mukana ja ollut osa joukkuetta, nyt sitten myös virallisesti, kertoi Väyrynen.

Mika Väyrynen, 32, on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä jalkapalloilijoista. Hän pelasi Hollannissa kymmenen vuoden ajan ja voitti PSV Eindhovenin paidassa Hollannin mestaruuden kolmesti sekä Hollanin Cupin kerran Heerenveenin väreissä. Kaudella 2006-2007 Väyrynen oli mukana viemässä PSV Eindhovenia Mestarien liigan puolivälieriin saakka. Klubiin hän saapui kesken kauden 2012 englantilaisesta Leedsistä.

”Väykkä” on Veikkausliigan taitavimpia pelaajia. Hän on loistava aukaisemaan vastustajan puolustuksia syötöillään, mutta ei kaihda myöskään kovia kaksinkamppailuita kentällä. Väyrysen taito ja kovuus tekevät hänestä ihanteellisen pelaajan HJK:n keskikentälle otteluissa, joissa tila ja aika ovat vähissä. Loukkaantumiset ovat pilanneet ”Väykän” viime kaudet, mutta taistelijaluonne ei näytä luovuttamisen merkkejä ja kuntoutuessaan on jälleen yksi sarjan vaikeimmista pideltävistä.

– ”Väykän” viime kausi meni pilalle loukkaantumisten takia, mutta nyt hän on terve, ja terve ”Väykkä” on ehdottomasti yksi Suomen parhaista keskikenttäpelaajista. Saamme joukkueeseen minun mielestäni ehkä jopa sarjan taitavimman pelaajan. Hänellä on lisäksi loistava pelikäsitys ja sellaisen pelaajan kuka tahansa valmentaja haluaa joukkueeseensa. Meidän keskikenttä on kova ja raskas pelipaikka, siinä tulee tälläkin kaudella olemaan vaihtuvuutta pelistä toiseen. ”Väykkä” tuo taas yhden vaihtoehdon lisää, hehkutti päävalmentaja Sixten Boström.

Katso Mika Väyrysen haastattelu: HJK TV.