Mikael Forssell ja Teemu Tainio jatkavat HJK-paidassa

Mikael Forssell ja Teemu Tainio pelaavat HJK:ssa myös kaudella 2014. Kaksikon kanssa käydyt keskustelut ovat johtaneet osapuolia tyydyttävään tulokseen, ja maajoukkuetähdet jatkavat Klubissa myös sopimuksensa toisen kauden ajan. Forssell, 32, ja Tainio, 33, palasivat kotimaan kentille viime vuonna tehtyään pitkän kierroksen maailman suurimmissa jalkapallosarjoissa.

HJK-kasvatti Forssell siirtyi 17-vuotiaana Klubista englantilaiseen Chelseaan, ja on sen jälkeen iskenyt maaleja ympäri Eurooppaa yli kymmenen vuoden ajan. 29 osumallaan ”Miklu” on myös kaikkien aikojen toiseksi eniten maaleja maajoukkuepaidassa tehtaillut pelaaja Jari Litmasen jälkeen. Päättyneellä kaudella Forssell voitti HJK:n sisäisen maalikuninkuuden 14 osumallaan Veikkausliigassa.

Tainiolle kausi 2013 oli ensimmäinen HJK:n paidassa. Ranskassa, Englannissa, Hollannissa ja USA:ssa uransa aikana pelannut keskikenttäpelaaja on tullut tunnetuksi vahvana taistelijaluonteena, joka piiskaa myös muut ympärillään parempiin suorituksiin. Yli 50 maaottelussa pelannut torniolainen viimeisteli päättyneellä kaudella kaksi maalia Veikkausliigassa ja valittiin HJK:n parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.