Morelos ja Lehkosuo huhtikuun parhaat

Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi on valittu HJK-hyökkääjä Morelos. Morelos pelasi huhtikuussa viidessä ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia.

Kauden alla tehdyssä ennakkokyselyssä Veikkausliigan päävalmentajista seitsemän ja joukkueiden kapteeneista kuusi ennakoi juuri Morelosia kauden 2017 maalikuninkaaksi.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättävät Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan huhtikuun valmentajaksi on valittu Mika Lehkosuo. HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo joukkoineen poimi viidestä pelaamastaan ottelusta kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

Kuukauden pelaajan ja valmentajan tittelin lisäksi HJK sai vielä kolme muuta pelaajaa kuukauden joukkueeseen: Juha Pirinen, Mosa ja Faith Friday Obilor

Morelos ja Lehkosuo palkitaan torstaina 11. toukokuuta Telia 5G Areenalla pelattavassa Veikkausliigaottelussa HJK – Ilves. Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein.

Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-3-3)

Oskari Forsman (PS Kemi)
Niko Markkula (FC Inter) – Faith Friday Obilor (HJK) – Tatu Miettunen (Ilves) – Juha Pirinen (HJK)
Brian Span (IFK Mariehamn) – Mosa (HJK) – Santeri Hostikka (FC Lahti)
Njazi Kuqi (FC Inter) – Morelos (HJK) – Billy Ions (SJK)

Kuukauden pelaaja: Morelos (HJK)
Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK)