Muurinen ei jää harmittelemaan tappiota

– Turnaus on ollut kaikin puolin niin hyvä, ettei tämän viimeisen ottelun niukkaan tappioon voi olla kovinkaan pettynyt, Muurinen sanoo.
HJK siirtyi ottelussa johtoon jo aikaisessa vaiheessa kun hyökkääjä Teemu Pukki pääsi ruotsalaispuolustuksen välistä tuikkaamaan HJK:n johtoon. Vähän ennen taukoa DIF nousi tasoihin rangaistuslaukauksesta, jonka laukoi verkkoon hyökkääjä Kennedy Igboananike. 
– Ottelu oli erittäin hyvätemponen. Ja mielestäni molemmat joukkueet jaksoivat pelata hyvää jalkapalloa sellaisen tunnin ajan. Sitten pakat hieman hajosivat.
Igboananike laukoi joukkueensa 1-2 -johtoon kun takana oli 63 minuuttia, vaihdosta kentälle tullut HJK:n Jarno Parikka toi sinivalkoraidat tasoihin kuusi minuuttia myöhemmin rangaistuslaukauksesta, jota edeltäneessä tilanteessa Dawda Bah joutui kaltoin kohdelluksi.
Tasatilanne ei pitkään kestänyt. DIF-kärki Igboananiken kolmannella maalilla ruotsalaisryhmä nappasi voiton. Ratkaisumaali syntyi minuutti HJK:n tasoituksen jälkeen.
– Ehkä pieni harmitus jäi siitä, että Djurgårdenin maalit tulivat lähinnä meidän pienten virheiden jälkeen. Mutta haluan katsoa mielummin onnistumisia: Teemu Pukin oivallinen pelitilannemaali toi vaihtelua viime aikoina järjestään erikoistilanteista syntyneiden maalien sijaan. Toinen taas oli nuoren Mikko Sumusalon palkitseminen ottelun parhaana.
HJK sai alle tehokkaan reissun Seinäjoelle. Torstaista sunnutaihin kestäneen turnauksen aikana joukkue pääsi taistelemaan kaksi kovaa ottelua, ensin Örebrota vastaan torstaina ja tänään sunnuntaina Djurgårdens IF:ää vastaan.
Muurisen mukaan joukkue palaa hyvillä mielin pääkaupunkiin.
– Saimme juuri mitä haimmekin. Ja tietenkin Klubi 04:lle kiitos, että he hoitivat tyylikkäästi oman osansa keskiviikkona. Joukkueessa on selkeä nouseva kehityssuunta, ja mikä parasta, turnaus näytti myös sen ettei suomalaisilla joukkueilla ole mitään hävettävää Allsvenskanin huippujoukkueita vastaan.