Muurinen harmitteli menetettyjä paikkoja

– Tämä oli meiltä hyvä kasvojen pesu. Viimeksi hävisimme rumasti 2-6. Siinä mielessä täytyy olla tyytyväinen tulokseen ja pisteeseen. Me emme ole ennen saaneet HJK:lta pisteitä vieraissa. Kokonaisuudessaan ihan hyvä ja ehyt ottelu meiltä, Martonen kommentoi pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa

– Wusulla oli loistava paikka tuoda jopa kolme pistettä kotimatkalle, mutta tällä kertaa laukaus lähti päin Wallénia. Babatunde usein missaa helppoja paikkoja ja iskee sitten niistä, mistä muut eivät maaleja tekisi, Martonen summasi.

Kotijoukkue HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli suhteellisen tyytyväinen ottelun antiin. Hänen mukaansa joukkue kuitenkin olisi voinut terävämmällä viimeistelyllä ottaa täydet kolme pistettä.

– Pojat vähän tuhlaili tänään. Hieman puuttui tarvittavaa terävyyttä viimeistelyistä. Meillä oli muutama maukas paikka, Varsinkin Litmasella ja Zenelillä, mutta tällä kertaa näin, Muurinen kommentoi.

Litmasen paikka avauksessa herätti kysymyksiä. Kyseessä oli Litmasen ensimmäinen ottelu avauksessa kuluvalla kaudella.

– Nyt tuli hyvä mahdollisuus peluuttaa tällä tavalla. Jari on ollut tällä viikolla treeneissä loistava. Hänellä on paikat kunnossa ja hymy suupielissä. Hän pelasi ehjän ja hyvän pelin, Muurinen sanoi