Muurinen: ”Hyvä alku siivitti voittoon”

– Avausjakso oli meiltä erinomainen, varsinkin virinä, jolla lähdimme ottelun alusta liikkeelle oli hienoa katseltavaa. Sinänsä nopea johtomaali ei tullut minulle yllätyksenä. Meillä oli hyvä asenne päällä heti alusta, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen kehuu joukkuettaan.
Meno ei loppunut johtomaaliin.
– Hyvä avauspuolituntinen huipentui meidän toiseen maaliimme. Akseli Pelvakselle kunnia siitä. Ensimmäisessäkin hän oli hyvin mukana ja palkittiin loplta pelin parhaana. Henkilökohtaisella tasolla Aksu jatkoi siitä mihin Tapiolassa jäi.
Tauon jälkeen molempien joukkueiden vauhti hiipui hieman. Peliin toi oman haasteensa myös rankkasade ja ukkonen. HJK jatkoi hallitsevampana osapuolena ja piti turvallisesti palloa johtoasemassa. Huippumaalipaikkoja syntyi toisen jakson aikana muutama, mutta muuten peli pysyi pääosin keskialueella.
– Emme antaneet MYPA:lle paljoakaan mahdollisuuksia kaventaa. Ja ne muutamat vaaralliset tilanteet Ville Wallén meidän maalillamme hoiti erittäin varmasti. Varsinkin ottelun lopussa hän haki yhden tilanteen loistavalla torjunnalla.
Monelle HJK:n täysipistepotti oli täysin odotettu ja rutiininomainen suoritus. Muuriselta kuitenkin löytyy kehuja myös MYPA:n suuntaan.
– He taistelivat mielestäni erittäin kunniallisesti. En pidä tätä mitenkään helppona voittona, mutta ansaittuna kyllä. Me osasimme pelata tänään sellaisen pelin, jolla näistä otteluista otetaan täydet pistepotit. Olen tyytyväinen, varsinkin ensimmäiseen jaksoon, Muurinen sanoo.