Muurinen: Inter oli vahvempi

Lauantain vierasmatka Turkuun ei muuttanut hallitsevan mestarin kurssia. Neljän ottelun voitoton putki venyi nyt neljän ottelun pituiseksi. Inter puolestaan katkaisi oman neljän ottelun voitottomien otteluiden putkensa.

Päävalmentaja Antti Muurinen harmitteli HJK:n huonoa onnea ottelun alla.

  • Sairastuvalla tilanne näyttää huonolta. Vaikka Berat Sadik on nyt mukana ja Valtteri Moren sai tänään ensimmäisen liigaottelunsa pitkään aikaan, oli poissaoloja lukuisia. Juho Mäkelä oli omissa häissään, Mathias Lindström ja Rami Hakanpää loukkaantuneina. Heidän lisäkseen keskikentällä paljon pelannut Antti Okkonen sai valmistavissa treeneissä pallon niin kovaa päähänsä että hänen pelaamisensa kiellettiin.

Hajanaisuus näkyi HJK:n pelistä, varsinkin toisen jakson alussa.

  • Ensimmäinen oli mielestäni ihan tasainen jakso, ei siinä kummallakaan ollut huippupaikkoja ja molemmila muutamia puolittaisia paikkoja. Toisen jakson alku oli meiltä todella huono ja Inter sai hyvän vauhdin päälle. Se näkyi maalien muodossa: ensimmäinen syntyi oikeastaan vain erinomaisen keskityksen myötä, toisessa oli sen sijaan selkeä puolustusvirhe.

HJK sai ottelun lopussa aikaiseksi pienen kirin, mutta päävalmentajan näkemyksen mukaan se ei ollut riittävä.

  • Muutamia näennäisiä paikkoja toki syntyi, mutta kyllä Inter oli tänään meitä vahvempi, varsinkin fyysisesti. He jaksoivat vääntää loppuvihellykseen asti paremmin.