Muurinen: ”Jaro ilman Eremenko Junioria, me ilman Medoa”

Sarjajohtaja veti torstaina maaottelutauon jälkeen ensimmäiset harjoitukset Pallokentän hyväkuntoisella nurmella.
– Vaikutti, että into ei ole tauon aikana kadonnut mihinkään, Muurinen sanoo.
Muurisen mielestä Jaro-ottelussa yksi mielenkiinto kohdistuu kahden tämän kauden ehkä suurimman tähtipelaajan eli Jaron Eremenkon ja HJK:n Medon lähdön jälkeisiin tunnelmiin.
Eremenko ehti nousta Jaron selvimmäksi johtajaksi ennen siirtoaan Skotlannin Kilmarnockiin, Mika-Matti Paatelaisen valmennuksen alaisuuteen. Medo puolestaan oli HJK:n keskikentän kantava voima ennen siirtoaan Serbiaan FK Partizanin paitaan.
Viikonlopun ottelussa molempien joukkueiden keskikenttä joutuu hakemaan uusia suunnitelmia.
– Jaro on kuitenkin monipuolinen ja pelaava joukkue, joka on nostanut tasoaan jatkuvasti. He pelaavat aktiivisesti, prässäävät ylhäältä, Muurinen luonnehtii.
– Eremenkon lähdön jälkeen, uskon että Zezé tulee saamaan rutkasi lisää roolia. Hän on ollut tällä kaudella erittäin hyvä.
Medon lähtö on HJK:lle kova menetys, mutta toisaalta Porista Tampereen kautta HJK:hon loppukaudeksi hankittu brassikeskikenttä Dema on pelikiellon jälkeen jälleen mukana Veikkausliigapeleissä.
– Dema on päässyt hyvin joukkueeseen mukaan. Medo jälkeen keskikentälle jää kieltämättä iso aukko, mutta olen varma, että joukkueesta löytyy potentiaalia täyttää se menestyksekkäästi.