Muurinen jatkaa HJK:n organisaatiossa

Muurisen työnkuva on monipuolinen: se koostuu muun muassa pelaajatarkkailusta, nuorten HJK-lupausten ja seuravalmennuksen kehittämisestä sekä yritysvalmennuksesta. Hän osallistuu myös Sonera Stadiumin järjestämään työhyvinvointitoimintaan.

Muurinen on iloinen uudesta haasteesta.

– Olen erityisen kiitollinen ja otettu siitä, että HJK on arvostanut työni niin korkealle, että he haluavat pitää minut seurassa. Pidän tulevaa työtäni erittäin mielenkiintoisena. Tietenkin tilanne on siinä mielessä erikoinen, että olen tottunut olemaan kentällä sen kaksi kertaa päivässä vetämässä harjoituksia. Veri siis vetää futiksen pariin, ja olen innoissani, että pääsen uuteen haasteeseen kehittämään klubilaista ja suomalaista jalkapalloilua.

Muurinen asettuu liigajoukkuetta pyörittävän HJK Oy:n puolelle, mutta tehtävänä on myös laaja ja aktiivinen yhteistyö sekä HJK-juniorit ry:n että HJK ry:n kanssa.

HJK Oy:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen on seuran puolesta erittäin iloinen sopimuksesta.

– Olemme iloisia, että Antti jää seuraan. Antin tietotaito, kokemus ja osaaminen pelaajakehittämisessä on kiistattomia, ja seuralle on tärkeää, että hänet saadaan pidettyä HJK-perheessä tuomassa oman panoksensa koko seuran kehittämiseen.