Muurinen: Joukkueella näyttämisen halu Honka-ottelussa

Sen lisäksi, että Veikkausliigan mestaruustaistelu on tiivistymässä äärimmäisen tiukaksi, saa maanantain kierros lisäjännitettä myös siitä, että Soneralla taistellaan jälleen myös pääkaupunkiseudun herruudesta.

HJK ja Honka ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella. Ensimmäinen, keväällä Helsingissä pelattu ottelu kääntyi HJK:lle lukemin 3-0. Toinen, kesällä pelattu peli Tapiolassa puolestaan sai lisämaustetta Ville Wallénin kiistanalaisesta ulosajosta. Peli päättyi lopulta Hongan 1-0 -voittoon.

– Kyllä tuo peli on kaikilla muistissa. Haluamme maksaa kalavelkoja, miettii HJK-päävalmentaja Antti Muurinen.

Hongalla ottelussa ei ole paineita. Espoolaiset ovat europaikkansa jo tienanneet voittamalla Suomen Cupin eikä tältä vuodelta tiedossa ole putoamisvaaraa saati todellisia mahdollisuuksia mitaleihin.

Vaikka mitalikamppailusta Honka on jo käytännössä ulkona, uskoo päävalmentaja, että kummankin joukkueen silkka HJK-Honka -otteluiden näyttämisen halu antaa pelille kunnolla vauhtia.
  • Meillä pelaa monta Honka-taustaista pelaajaa, Hongalla monta HJK-taustaista.  Lisäksi kundit ovat entisiä pelikavereita. Eli tällä kertaa jätkät eivät tarvitse mitään erillistä psyykkausta.
– Tämä peli tulee siis mielenkiintoiseen paikkaan.

HJK:n riveistä varmuudella pois ovat Sebastian Sorsa ja Tuomas Kansikas, jotka ovat pelikiellossa varoitustilien täyttymisen takia. Jalkavaivaisen Mika Väyrysen tilanne on edelleen epäselvä.

HJK-Honka
Ma 8.10. klo 18.30
Sonera Stadium