Muurinen: ”Joukkueessa hyvä virinä”

Maanantaina HJK haki vielä pelituntumaa pelaamalla vastakkain tunnin pituisen ottelun. Ainakin ottelun tempon perusteella hallitseva mestari on valmis alkavaan kauteen.
– Viime otteluissa nähty lievä otteen katoaminen on mennyttä, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen toteaa.
– Tunnelma on hyvin latautunut ja odottava.
Jarno Parikka sai maanantaina vihdoin terveen miehen paperit ja on nyt täysillä käytettävissä. Sitä, onko Parikka mukana vielä tulevana perjantaina, ei Muurinen osaa sanoa.
– On tietenkin erittäin hienoa, että Jarno on nyt täydessä kunnossa, mutta täyteen pelituntumaan on vielä matkaa jonkin verran. Yhtenä vaihtoehtona Jarnolle on myös pelata viikonloppuna Klubi 04:n paidassa ja saada sitä kautta pelituntumaa, jos hän ei ole mukana vielä perjantaina.
HJK:n uusimpien vahvistuksien, Peter Magnussonin ja Danny Hoesenin sopeutuminen uuteen joukkueeseen on ollut nopeaa. Muurinen uskoo, että Veikkausliiga tulee kaksikolle nopeasti tutuksi.
– Käsittääkseni he ovat päässeet hyvin joukkueeseen sisään. Ruotsi ja Englanti ovat kuitenkin jalkapallokulttuurisesti samankaltaisia kuin Suomi. Kestää tietysti aikansa ennen kuin uudet pelaajat pääsevät täydellisesti sisään tähän toimintaan.
– Siitä en ole kuitenkaan huolissani.

Veikkausliigan avauskierros: KuPS-HJK Kuopiossa perjantaina 16.4. klo 19.00