Muurinen: Peliruutiini hyvää, tulos harmittava

HJK ja TPS taistelivat torstaina kohtalaisen tasaväkisesti Kupittaalla. HJK otti ottelusta ensimmäisenä paremman otteen ja eteni Berat Sadikin puskumaalilla johtoon. TPS tuli heti perässä Toni Kolehmaisen rangaistuslaukausmaalilla ja paineli johtoon ja lopulta voittoon Roope Riskin läpiajomaalin jälkeen.

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli tyytyväinen joukkueensa pelilliseen esitykseen, vaikka tulos jäi torstaina huonoksi.

– Ottelun alku oli suhteellisen sekava molemmilta, mutta me saimme pelin juonesta kiinni ensimmäisenä ja johtomaali tuli hyvään paikkaan. TPS:lle tuomittu pilkku ja Sebastian Sorsan punainen oli virhe ja sen myös päätuomari Gestranius myönsi pelin jälkeen. Se kuitenkin muutti pelin luonteen aika lailla, Muurinen miettii.

TPS tuli siis tasoihin nopeasti ja pääsi sen jälkeen pelaamaan pitkään ylivoimalla. HJK:n puolustus sai pidettyä TPS:n kurissa tunnin pelin kohdille. Oman pään syöttövirheestä auennut läpiajo Roope Riskille oli harmittava takaisku.

– Pelissä oli tänään pari kohtalokasta tilannetta: Pilkkutuomio ja oman pään syöttövirhe, joista TPS iski maalinsa. Muilta osin olen kuitenkin jätkien asenteeseen ja pelirutiiniin ihan tyytyväinen. Puolustus piti alivoimallakin ihan hyvin.

Paikkoja oli myös HJK:lla iskeä ottelu tasoihin, mutta pieni huolimattomuus ja epäonni maalin edessä pitivät HJK:n vain yhdessä maalissa. Tulos ei kuitenkaan Muurisen mukaan ole joukkueelle katastrofi, vaikka tappio olikin kaikin puolin kirvelevä.

– Peli-ilme tyydytti, eikä tämä tulos aiheuta vielä mitään muutoksia taulukossa. Siirrämme katseet nopeasti tulevaan KuPS-kotiotteluumme. Haluamme maanantaina palata voitokkaaksi, Muurinen tiivistää.