Muurinen tyytyväinen ryhtiliikkeeseen

Antti Muurinen oli tyytyväinen joukkueensa ryhtiliikkeeseen toiselle puoliajalle.

– Tässä nähtiin taas se, miten erilaisia ottelun puoliajat voivat olla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tunnelma oli kopissa kuin hautajaisissa. Toisen puoliajan alkuun saatu tasoitusmaali rentoutti meidät ja loppu onkin tulostaululla, Muurinen kommentoi.

Veikkausliigassa debytoinut Robin Lod avasi heti avauspelissään maalitilin. Muurisen mukaan kyseessä on vahva pelaaja, kaikin tavoin.

  • Robinilla on jääkiekkotaustaa, mikä näkyy hänen fysiikassaan. Hän on vahvoilla molemmilla jaloilla varustettu kylmäpäinen työmyyrä, Muurinen kommentoi.

HJK on MYPA-ottelun jälkeen enää maalin päässä Veikkausliigan kaikkien aikojen maaliennätyksestä. Muurinen on varma sen rikkoutumisesta.

  • Meillä on kaksi peliä jäljellä, joten on vaikea nähdä että emme näissä peleissä onnistuisi yhtä osumaa tekemään. Pistetään ennätykset vaan kokonaan uusiksi, Muurinen uhosi.

Vierailijoiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli murheellisena oman joukkueensa romahduksen johdosta.

  • Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää peliä, mutta toisella sitten katkesi selkäranka. Klubi iski kahteen minuuttiin kaksi maalia, mikä sitten oli valomerkki meille, Korkeakunnas manasi