Muurinen tyytyväinen turnauksen antiin

Tunnelma tappion jälkeen oli Antti Muurisen mukaan vaihteleva. Tappio harmittaa aina, vaikka esitykset olivat turnauksessa kokonaisuutena hyvällä tasolla.

– Pitää sanoa, että Rubinin ensimmäinen maali tuli ehkä vähän helposti. Voittomaali puolestaan oli sitten komea vapaapotkumaali. Meilläkin oli paikkamme iskeä 2-2 –tasoitus ja jopa voittomaali, mutta emme tällä kertaa onnistuneet. On selvää, että neljän ottelun tiukka rupeama ei voi olla näkymättä jaloissa.

– Eli on tässä vaiheessa kautta ymmärrettävää, että esitys ei ollut ehjä koko ottelun ajan.

Turnauksesta ammennettu kokemus on Muurisen mielestä erittäin tärkeä jatkoa ajatellen. HJK pääsi peluuttamaan turnauksen neljässä pelissä montaa erilaista kokoonpanoa.

– Jos miettii sitä kokemusta, joka pelaajille turnauksesta jäi, niin asetettu tavoite täyttyi. Pelit olivat järjestään hyvätempoisia, vastustajat taitavia ja nopeita. Uskon, että nämä kokemukset ovat yksi tie kehittymiseen.

HJK paidassa nähtiin monta omaa nuorta turnauksen peleissä. Nuorten esityksiin Muurinen oli tyytyväinen.

– Ehkä suurin positiivinen yllättäjä oli David Ramandingaye, mutta myös esimerkiksi Alex Ring ja Valtteri Moren näyttivät osaamisensa. Olen tyytyväinen nuorten suorituksiin, he selviytyivät kovassa seurassa hyvin.

HJK lentää Suomeen torstaina iltapäivällä ja jatkaa harjoittelua kokemusta rikkaampana. Ensi viikolla on luvassa ehjä treeniviikko ennen Uusi Lahti Cupia.