Nikolai Alho ja Rasmus Schüller sivussa tulevat viikot

Rasmus Schüller ja Nikolai Alho ovat poissa kentiltä tulevien viikkojen ajan torstain Rapid Wien -ottelussa tulleiden loukkaantumisten vuoksi. Schüllerin pitää sivussa pohjeluun murtuma ja pääseminen takaisin pelikuntoon kestää 6-8 viikkoa. Alho taas joutuu jättämään seuraavat pelit väliin nilkkavamman vuoksi, joka estää laiturin pääsyn kentille arviolta 4-6 viikon ajan.

Schüller, 23, pelaa kolmatta kauttaan HJK:ssa. Keskikentän taituri on kuulunut joukkueen avainpelaajiin ja upeat esitykset kotimaan kentillä ovat nostaneet hänet Suomen A-maajoukkueeseen viimeisen vuoden aikana. Yhteensä 122 Veikkausliigan ottelussaan Schüller on viimeistellyt 15 osumaa.

Laidalta hyökkäävä pikakiituri Alho, 21, on edustanut HJK:ta juniorista saakka. Tällä kaudella Alho on tehnyt lopullisen läpimurtonsa Veikkausliigan laiturieliittiin iskien kuusi osumaa ja tammikuussa hän teki debyyttinsä A-maajoukkueen paidassa. Torstain Rapid Wien -kamppailussa Alhon upea vapaapotkuosuma oli ratkaisevassa osassa Klubin raivatessa tiensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

HJK toivottaa kaksikolle nopeaa toipumista!