Nikolai Alho jatkaa Klubissa

Tuulennopea laituri ja HJK ovat solmineet kauden 2016 kattavan sopimuksen. Alhon edellinen sopimus oli päättymässä tähän kauteen.

HJK:n oma kasvatti on juhlinut sinivalkoisissa Suomen mestaruutta kolme kertaa. 2012 edustusjoukkueessa debytoinut Alho murtautui liigajoukkueeseen aikanaan Klubi 04:n kautta.

Veikkausliigassa Alho on pelannut yhteensä 62 ottelua, joissa on syntynyt 11 maalia. Viime kausi oli tuloksellisesti hänen tähän mennessä parhaansa, kun 22 ottelussa syntyi 7 maalia.

Alho muistetaan ikuisesti myös yhden suomalaisen jalkapallohistorian tärkeimmän maalin viimeistelijänä. 2014 Alho nimittäin upotti Eurooppa-liigan playoff-kierroksella vapaapotkun Rapid Wienin verkkoon ja johdatti Klubin historiallisesti kilpailun lohkovaiheeseen.

Tällä kaudella Alho on kärsinyt vakavista loukkaantumisista, eikä laituria olla nähty pelikentillä vielä kertaakaan. Sitkeät reisivammat on nyt selätetty ja Alho on ensimmäistä kertaa mukana HJK:n kokoonpanossa ensi sunnuntaina IFK Mariehmania vastaan.

-Hienoa päästä mukaan kahteen viimeiseen peliin, joissa on vielä iso panos, toisin kuin usein tässä vaiheessa kautta. Talvella tulen antamaan kaikkeni, jotta ensi kaudella on mukana joukkueessa entistä parempi Nikolai Alho, jatkosopimuksesta iloitseva Alho kertoo.