Nikolai Alho keskiviikkona lavalla Helsinki POP SHOWssa

HJK:n laituri Nikolai Alhon heittää ensimmäisen livekeikkansa yleisön edessä keskiviikkona 9.7. Helsinki POP SHOWssa. Helsinki Cupin yhteydessä Olympiastadionilla järjestettävässä konsertissa esiintyy yhteensä yli 600 artistia, urheilijaa ja viihdetaiteilijaa. Pääesiintyjinä lavalla nähdään Alhon lisäksi mm. Robin, Duudsonit, Justimus, Janna, Noora Karma, Molly, Kim Herold, TCT, Jontte Valosaari, Krista Siegfrids sekä Vadelmavene-kesähitistä tuttu Kasmir.
  • Todella hieno fiilis mennä esiintymään Olympiastadionille ja jännittävää nähdä kuinka paljon ihmisiä paikalle saapuu. Toivottavasti sää on hyvä ja yleisöä paljon! En keikkaile juuri ollenkaan, mutta juuri ensi viikolla joukkueella on kolmen päivän vapaa, joten aikataulut sopivat hienosti, iloitsi Alho.

Vielä fokus ei kuitenkaan ole siirtynyt kentiltä lavoille. Edessä ennen keikkaa on matka Kuopioon KuPSin vieraaksi, eikä herpaantuminen harjoittelusta ole vaihtoehto ratkaisupelien lähestyessä.

  • Kausi on käynnissä ja keskittyminen Veikkausliigan peleissä. Haluan olla joka päivä parempi pelaaja, joten jokaiset harjoitukset ovat tärkeitä. Erityisesti nyt europelien lähestyessä jokaisella hetkellä, jonka vietämme joukkueen kanssa kentällä on suuri merkitys.
Olympiastadionin ovet aukeavat 16.00, lisätietoa tapahtumasta löydät Helsinki POP SHOWn sivuilta.