Nikolai Alhon ura jatkuu Unkarissa

Alho: ”HJK on aina ollut minulle koti ja tulee aina olemaan koti.”

Nikolai Alho - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

Maajoukkueeseen läpimurron tehnyt klubikasvatti, viisinkertainen Suomen mestari Nikolai Alho jatkaa menestyksekästä uraansa unkarilaisen MTK Budapestin riveissä. Seitsemänvuotiaasta asti HJK:ta edustanut Alho on pelannut käytännössä koko uransa HJK:n sinivalkoisessa paidassa – välissä vain kahdeksan ottelun mittainen lainapesti FC Lahdessa vuonna 2012 ja kausi 2017 Ruotsissa Halmstad BK:ssa.

Tässä Nikolai Alhon terveiset klubilaisille:

– Kiitos kaikille tästä vuodesta! 

– Haastava vuosi ja futiskausi kaikille kaiken kaikkiaan, mutta siitä huolimatta painettiin kovaa hommia ja saavutimme kaiken mahdollisen! 

– Henkilökohtaisesti olen todella ylpeä koko joukkueesta siitä, että miten hyvin joka ikinen pelaaja sekä valmennustiimi piti tason korkealla läpi kauden ja antoi kaikkensa kentällä ja sen ulkopuolella. Haluan kiittää myös seuraa siitä, että erikoisen vuoden takia turvallisuus- sekä terveys-järjestelyt olivat hoidettu moitteettomasti. Iso kiitos myös faneille ja kannattajille jotka puskivat meitä eteenpäin silloin, kun tarvittiin se ”extra”! 

– Niin kuin kaikki tietää jo, HJK on aina ollut minulle koti ja tulee aina olemaan koti. Kun astuin klubi paita päällä kentälle, ainoa tavoite ei ollut vain voittaminen, vaan se että jätän kaiken kentälle. One last time:KIITOS KLUBI! Until next time!

– ON VAIN YKSI KLUBI.

Kiitos, Niko! Kiitos, kapteeni! Onnea matkaan.

Nikolai Alho - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola