Nikolai Alhon uusi biisi perjantaina ulos

HJK:n kasvatti ja tällä kaudella itsensä lopullisesti miesten edustusjoukkueessa läpilyönyt 20-vuotias Nikolai Alho on lahjakas myös musiikin saralla. Alhon uusi biisi ”Standing Right Here” julkaistaan perjantaina kello 16.00 hjk.fi sivustolla. Videolla vilahtaa futistähtiä Teemu Pukista Mikael Forsselliin sekä rap-artisteja kuten mm. Mikael Gabriel, Spekti ja Uniikki.

– Viimeiset viikot ovat olleet aika kiireisiä. Treenien jälkeen kamera on surrannut kuvauksissa ja loppu vapaa-aika on kulunut videota editoidessa. Muutama päivä siinä välissä tosin ehdittiin fiilistellä joukkueen kanssa Suomen mestaruuden varmistumista, Alho kertoo.

Pikkupojasta asti jalkapalloa Klubissa pelannut ja nuorten maajoukkueet kiertänyt Alho on tehnyt myös musiikkia jo pitkään. Youtubessa miehen kehittymistä on voinut seurata jo useamman vuoden ajalta. Nyt julkaistava biisi on Alholle erityisen rakas. Biisin sanomana on uskoa itseensä ja tehdä unelmistaan totta.

– Aina kun teen biisin, sen merkitys liittyy jotenkin elämäntilanteeseeni. Nyt tuntuu, että olen mennyt eteenpäin jalkapallossa ja elämässä on muutenkin tapahtunut paljon. Halusin myös tuoda esiin muita jalkapalloilijoita ja räppäreitä, jotka ovat samalla tavalla aloittaneet tyhjästä, luoneet oman juttunsa ja pärjänneet sillä, summasi Alho.

”Standing Right Here” by Nikolai Alho (sanat, mixaus, editointi, videoeditointi) julkistaan perjantaina yksinoikeudella hjk.fi sivustolla kello 16.00.

 

KATSO VIDEO TÄÄLTÄ PERJANTAINA 18.10. KELLO 16.00!