Nuori hyökkääjä jatkaa Klubissa!

HJK Klubi 04:n riveissä ihastuttanut Kai Meriluoto on tehnyt jatkosopimuksen.

Kai Meriluoto - HJK Helsinki. Photo: ©
Kai Meriluoto teki Veikkausliigadebyytin 6.8.2020

HJK ja Kai Meriluoto, 18, ovat tehneet kauden 2023 loppuun kestävän jatkosopimuksen.

– Hienoa, että saimme jatkettua sopimusta kahdella lisävuodella maaliahneen akatemian kasvatin kanssa, ja yhteinen projektimme jatkuu. Kaitsu on erittäin määrätietoinen urheilija, joka tekee päivittäin töitä laadukkaasti kehittyäkseen, joten olemme luottavaisia tulevan suhteen, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

KyIF:ssä jalkapalloilun aloittanut HJK:n kasvatti Kai Meriluoto on ollut reservijoukkue HJK Klubi 04:n kantavia voimia jo parin vuoden ajan. Fiksusti liikkeitä ajoittava hyökkääjä teki kaudella 2019 Kakkosessa 12 maalia ja viime kaudella osumia kertyi 15, mikä auttoi joukkueen nousemaan sarjatasoa korkeammalle Ykköseen.

Veikkausliigadebyytin Meriluoto teki 6.8.2020 ottelussa HJK vs Lahti, jossa hän tuli vaihdosta 86. minuutilla. Upea avausmaali Veikkausliigassa syntyi 28.9.2020 ottelussa HJK vs RoPS, jossa Meriluoto teki HJK:n 4-0 maalin.

Kai Meriluoto - HJK Helsinki. Photo: © HJK Media

– Erittäin hyvät fiilikset jatkosopimuksesta, ja olen tosi innoissani seuraavista vuosista HJK:n kanssa. Tavoitteeni alkavalle kaudelle on pelata hyvä kausi Ykkösessä ja tietenkin tehdä maaleja, mutta myös kehittyä päivä päivältä omissa kehityskohteissani. Totta kai haluan myös saada joitain minuutteja Veikkausliigassa. HJK Klubi 04:n tavoitteet on säilyä Ykkösessä ja pitää palloa enemmän kuin vastustaja joka pelissä, kommentoi Kai Meriluoto.

Kai Meriluodon ensimmäinen maali Veikkausliigassa – Katso video!