Nuori hyökkääjä Klubiin

JäPSin kasvatti Willem Haapiainen siirtyy Klubiin PKKU:sta.

Willem Haapiainen - HJK Helsinki. Photo: @ HJK Media

HJK ja Willem Haapiainen, 18, ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen.

– Willem on fyysisesti vahva ja nopea hyökkääjä, joka luo uhkaa puolustuksen selustaan hyvin ajoitetuilla syvyysjuoksuilla. Willem osoitti menneellä kaudella pärjäävänsä myös miesten peleissä ja omaa paljon potentiaalia kehittyä edelleen. Hänellä on kova halua kehittyä pelaajana, joten siinäkin mielessä hän sopii hyvin meidän toimintaympäristöön, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Willem Haapiainen siirtyi JäPSistä Jokelan Kisaan ja sieltä PKKU:n mukaan C15-ikävaiheessa. Haapiainen debytoi tällä kaudella PKKU:n miesten edustusjoukkueessa Kakkosessa, jossa hän teki kuusi maalia. Willem Haapiainen on lyhyen ajan sisällä kolmas pelaaja, joka siirtyy PKKU:sta HJK Klubi 04:n joukkueeseen.

– Minulla on todella hyvät fiilikset sopimuksesta HJK:n kanssa. Odotan kovasti, että pääsen pukemaan HJK-paidan päälle ja näyttämään, mihin minusta on. Uskon, että HJK:ssa on todella hyvä mahdollisuus kehittyä pelaajana ja päästä lähemmäksi unelmaani. Ensikauden tavoitteena on päästä hyvin joukkueen sisään, kehittyä pelaajana ja saavuttaa joukkueen kanssa hyviä pelituloksia, kertoo Willem Haapiainen.

– Nähdään kentillä, klubilaiset!

Tervetuloa Klubiin, Willem!

Willem Haapiainen - HJK Helsinki. Photo: @ HJK Media